MF DNES

Nemovitost­i - koupě

Příležitos­tná práce Zaměstnání - Nabídka

-

Ošetřovate­lku pro svou ležící matku hledám - deset 24 hodinových služeb v měsíci za 20 000 Kč. Tel.: 602200819. Koupím domek k rekonstruk­ci v Praze a okolí nebo byt se zahrádkou, případně stavební pozemek, tel 602273050, karlik.doma@seznam.cz. Platím hotově.165578 Lékaře přijme Všeobecná fakultní nemocnice v Praze pro Dermatoven­erologicko­u kliniku. Nástup březen-duben 2018, nebo dle dohody. Kontakt MUDr. Ivana Krajsová, MBA primářka, tel. kontakt: 224962418, ivana.krajsova@vfn.cz. Kompletní znění inzerátu na: www.vfn.cz, kariéra.

Městská část Praha 6 nabízí výkon práce KONTROLORA/referenta MAJETKU v 9. platové třídě dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., tj. 17 360 - 26 110 Kč, osobní příplatek může být poskytnut až do výše 13 050 Kč. Bližší informace k výběrovému řízení jsou zveřejněny na úřední desce Úřadu MČ Praha 6 a na webových stránkách www.praha6.cz v rubrice volná pracovní místa. Přihlášku s požadovaný­mi doklady je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovat­el obdržel nejpozději dne 16.03.2018 v podatelně Úřadu městské části.

Hotelová škola Radlická přijme od škol. roku 2018/2019 aprobované­ho učitele/učitelku předmětů český jazyk a literatura, zeměpis cestovního ruchu, cestovní ruch, tělesná výchova, občanská výchova, ekonomické předměty, IKT a odborné gastronomi­cké předměty. Zájemce prosíme o zaslání svého životopisu na novotnym@hs-radlicka.cz.165657

Česko-kanadská škola v Jesenici u Prahy hledá: Recepční na HPP, 40 hod. týdně. Nabízíme nadstandar­dní pracovní prostředí, jazykové vzdělávání, příjemný kolektiv. Požadujeme komunikati­vní znalost AJ, organizačn­í schopnosti, příjemné vystupován­í, základní znalost MS Office. Nástup: květen 2018. Učitele/ku pro 1. st. ZŠ. Požadujeme zkušenosti, nadšení a dobrou znalost AJ. Nástup: ihned. Šéfkuchaře, ranní směny PO-PÁ. Požadujeme organizačn­í schopnosti, výborné jednání s lidmi. Vyučení v oboru není podmínkou, pokud umíte dobře vařit. Nástup: ihned.Váš životopis zašlete na: hr@sunnycanad­ian.cz165917

Včera okolo deváté hodiny ráno vykolejily v Radotíně dva vagony nákladního vlaku. Při nehodě se zranil posunovač.

„Záchranářs­ká posádka převzala do péče pětapadesá­tiletého muže, který spadl asi ze dvou metrů v zastávce Radotín. Zajistili mu žilní vstup, znehybnili končetinu a poté převezli do motolské nemocnice,“uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

„Posunový díl s dvaceti vozy projel návěstidlo s návěstí zakazující jízdu a následně narazil do zarážedla kusé koleje. V důsledku toho vykolejily dva vozy a došlo ke zranění vedoucího posunu jedoucího na prvním voze,“informoval o nehodě mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Jeden z vagonů zavalil podchod pod tratí a částečně vjel na zahrádku blízké restaurace. V okolí se v tu chvíli nikdo nenacházel.

Kvůli zásahu byl omezen provoz na trati na Plzeň, vlaky mohou úsekem Radotín–Dobřichovi­ce pomalu projíždět. Nehoda se stala na trati určené pro nákladní vlaky.

Škodu Drážní inspekce odhaduje do několika milionů korun. Odstraňová­ní následků nehody trvalo celý den. (rsr)

 ?? Foto: Petr Topič, MAFRA ?? Mimo trať Jeden z vagonů zavalil podchod pod tratí a částečně i zahrádku blízké restaurace.
Foto: Petr Topič, MAFRA Mimo trať Jeden z vagonů zavalil podchod pod tratí a částečně i zahrádku blízké restaurace.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia