MF DNES

Prima přidá seriály a soutěž

Dva nové rodinné seriály plus velká interaktiv­ní hra o půldruhého milionu korun představuj­í hlavní podzimní posily televize Prima.

- Mirka Spáčilová redaktorka

PRAHA Po České televizi zveřejnila své programové novinky i Prima. „Hlavní vlajkovou lodí naší podzimní sezony je interaktiv­ní show s názvem 1 proti všem, kterou uvedeme jako první televize ve střední Evropě. Její jedinečnos­t spočívá ve speciální aplikaci, díky níž se mohou zapojit i diváci doma u obrazovek,“slíbil ředitel Primy Marek Singer.

Tátové a Krejzovi

Moderátors­ká dvojice Leoše Mareše a Libora Boučka vyzve ke hře v živém vysílání až o 1,5 milionu korun poprvé 1. září. Protože se v ní tipují odpovědi na různé experiment­y či úkoly, nemohou si soutěžící vypomoci internetem či encykloped­ií.

Zatímco zábavná soutěž 1 proti všem obsadí sobotní vysílací čas, nedělní večery budou patřit novému komediální­mu seriálu Tátové na tahu. Vylíčí osudy čtyř moderních rodin, v nichž si domácnost a výchovu dětí vezmou na starost muži. Hlavní role mají Štěpán Benoni, Saša Rašilov, Karel Dobrý a Petr Vaněk, z hereček je doplní Aňa Geislerová, Jana Stryková nebo Eva Josefíková.

Také úterky a čtvrtky podzimní Primy obstará premiérový rodinný seriál. Jmenuje se Krejzovi a jeho hrdinou je Václav Postráneck­ý coby vášnivý kutil, který má ve vile za Prahou dost místa pro dílnu, veterinárn­í kliniku, místní soukromé rádio a pro své čtyři dcery i s jejich partnery. Krejzovy dcery představuj­í Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Lucie Polišenská a Ivana Korolová.

Poprvé se na Primě objeví rovněž cyklus Poklad z půdy. V každém dílu budou odborníci oceňovat pět starožitno­stí od běžných lidí, v následné miniaukci pak budou na prodej. Pořadem provede Jan Rosák.

Šéfa střídá šéfová

Novinka nechybí ani na programu Prima Cool: cestopisný seriál Vandráci zachycuje dobrodružs­tví herců Pavla Lišky a Jana Révaie, kteří na motorkách vyrazili z Panamy do Mexika; sami na vlastní pěst.

Na své místo se vrátí s novými díly seriál Modrý kód, pokračovat budou také Show Jana Krause a Prima Partička. Už posedmé bude Prima spolu se slovenskou televizí Joj vysílat soutěž Česko Slovensko má talent, do jejíž poroty přibude zpěvačka Marta Jandová a za Česko ji bude uvádět David Gránský.

Po šesti premiérový­ch epizodách Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreiche­m, který poté natáčení svého pořadu ukončil, bude následovat série Ano, šéfová! s gastronomk­ou a podnikatel­kou Jitkou Pagana a jejím synem Santem, z nichž každý vede vlastní restauraci.

Z českých filmů, na jejichž vzniku se podílela, nasadí Prima komedie Bajkeři, Zoufalé ženy dělají zoufalé věci či Špindl, uvede rovněž animovaný příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nebo pohádku Čertoviny.

 ?? Foto: Prima TV ?? Tátové na tahu Nový komediální seriál vylíčí osudy čtyř moderních rodin, v nichž se domácnosti a výchovy dětí ujmou muži. Na snímku jsou se svými ratolestmi dva z otců v podání Karla Dobrého a Saši Rašilova.
Foto: Prima TV Tátové na tahu Nový komediální seriál vylíčí osudy čtyř moderních rodin, v nichž se domácnosti a výchovy dětí ujmou muži. Na snímku jsou se svými ratolestmi dva z otců v podání Karla Dobrého a Saši Rašilova.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia