MF DNES

Liga mistrů? FORTUNA:LIGA? Hokejová extraliga? To všechno najdete exkluzivně v O2 TV!

-

Jak dopadnou základní skupiny Ligy mistrů? Nejen čeští fotbaloví fanoušci se už nemohou dočkat chvil, které na tyto otázky pomohou najít odpovědi. Všechny zásadní okamžiky z Ligy mistrů vám v Česku nabídnou pouze přenosy O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. A v O2 TV toho najdete mnohem více, od přenosů z hokejové extraligy přes nejvyšší českou fotbalovou ligu až po tenisová klání na okruhu WTA.

Dění v základních skupinách letošní Ligy mistrů se pomalu chýlí ke konci. Legendární hymna nejlepší klubové soutěže bude i v roce 2018 znít až do poloviny prosince. Vyřazovací část pak začíná už 12. února a vyvrcholí velkolepým červnovým finále, které tentokrát hostí domácí stadion Atlética Madrid. Nic z toho vám v O2 TV neuteče. Multidimen­ze vám navíc dává možnost přepínat mezi jednotlivý­mi zápasy. A pozor, o Ligu mistrů nepřijdete ani v dalších letech, neboť O2 TV bude soutěž vysílat minimálně do roku 2021.

Pouze v O TV na vás také čeká fotbalová FORTUNA:LIGA, atraktivní hokejová extraliga, kompletní ženský tenisový okruh WTA, basketbalo­vá Euroliga, exkluzivní zábavná show TIKI-TAKA, galavečery MMA či motoristic­ké sporty. A obsah neustále přibývá. Nejnověji vysílá O2 TV Sport také zápasy švýcarské hokejové National League, ve které nastupuje hned několik českých reprezenta­ntů v čele s Romanem Červenkou.

Kde O2 TV naladím?

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcional­it O2 TV, jako je sedmidenní zpětné zhlédnutí nebo možnost sledovat televizi až na čtyřech zařízeních současně. Novinkou je balíček O2 TV Sport Pack. Aktivování této služby vám zpřístupní exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis doplněné o ČT Sport na 30 dní, sledovat je můžete na webu O2TV.cz nebo v aplikacích O2 TV. O2 TV Sport Pack si můžete pořídit již za 199 Kč měsíčně.

VšeoO TV se dozvíte na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia