MF DNES

Hit pod stromeček? Přece O2 TV!

-

Víte, co mají ty nejlepší vánoční dárky společného? Udělají radost všem členům rodiny a vydrží hodně dlouho. Obojí dokonale splňuje O2 TV. V Česku vám všechny zápasy prestižní Ligy mistrů nabídnou pouze stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Tím nabídka O2 TV ani zdaleka nekončí, neboť v ní najdete ještě více sportu, od přenosů z hokejové extraligy přes nejvyšší českou fotbalovou ligu až po tenisová klání na okruhu WTA. O2 TV však potěší i milovníky filmů, dokumentů a seriálů. Najdete v ní až 183 různorodýc­h kanálů.

Kanály O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vysílají od letošní sezony všechna důležitá klání české FORTUNA:LIGY. Velkým lákadlem je také hvězdná Liga mistrů, která vyvrcholí červnovým finále ve španělském Madridu. O nejlepší evropskou fotbalovou soutěž nepřijdete ani v dalších letech, neboť ji bude O2 TV vysílat minimálně do roku 2021. O2 TV toho nabízí mnohem více. Čeká na vás například atraktivní hokejová extraliga, kompletní ženský tenisový okruh WTA, basketbalo­vá Euroliga a Liga mistrů, exkluzivní zábavná show TIKI-TAKA, galavečery MMA či motoristic­ké sporty.

Na své si však přijdou všichni členové rodiny. Filmoví i seriáloví fanoušci ocení pestrou programovo­u nabídku, kterou pro vás roztřídí funkce Moje menu. Co umí? Díky ní se neztratíte v záplavě pořadů, všechny vám je přehledně rozřadí podle žánru či hodnocení diváků. Během několika sekund si tak můžete vybrat ideální televizní pořad. O2 TV vás také dokonale zbaví obav z toho, že promeškáte svůj oblíbený seriál. Na obsah všech stanic se můžete podívat až 7 dní po jeho odvysílání a na O2 TV se můžete dívat až na čtyřech zařízeních současně. O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcional­it O2 TV. Novinkou je balíček O2 TV Sport Pack. Aktivování této služby vám zpřístupní exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal aO TV Tenis doplněné o ČT Sport na 30 dní. O2 TV Sport Pack si můžete pořídit již za 199 Kč měsíčně. O2 TV navíc můžete na mobilu a tabletu sledovat také za hranicemi ČR v rámci EU.

Vše o O TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia