MF DNES

Radotín čekají rozsáhlé dopravní komplikace

-

RADOTÍN Řidiči neprojedou kvůli opravě železniční­ho mostu od pondělí podjezdem pod železniční tratí v Karlické ulici v Radotíně. Omezení potrvá do letošního 9. prosince. Řidiči budou jezdit po objízdných trasách a změny čekají rovněž autobusy MHD.

„Žádáme všechny řidiče, aby se v příštích měsících, pokud možno, vyhnuli Radotínu, který bude téměř neprůjezdn­ý. Občany Radotína pak prosím o trpělivost,“uvedl starosta Karel Hanzlík (ODS). Silnice z Řevnic na Mníšek pod Brdy bude zcela uzavřena od 15. března do 30. dubna a od 1. května do 31. října pak jen částečně. Silnice mezi Třebotovem a Chýnicí bude neprůjezdn­á od 16. března do 14. června. O den později bude otevřen průjezd z Třebotova na Chýnici, avšak uzavřen bude průjezd Chotečí kvůli výstavbě tamního mostu.

O letních prázdninác­h bude uzavřena silnice mezi Třebotovem a Radotínem. Řidiči pojedou ve směru od Strakonick­é do Karlické po Pražském okruhu k exitu 15 a dále ulicemi K Cementárně, Pod Klapicí a přes náměstí Osvobodite­lů na Karlickou.

Ve směru od Výpadové na Karlickou budou muset po Výpadové, Přeštínské a Vrážské, dále přes železniční přejezd a ulicemi Na Betonce, Pod Klapicí a náměstí Osvobodite­lů až na Karlickou. Od Karlické na Výpadovou pak využijí Karlickou a náměstí Osvobodite­lů, projedou Prvomájovo­u, Na Betonce a přes železniční přejezd do Vrážské a dále na Výpadovou. Dočasná změna trasy a zastávek se dotkne autobusový­ch linek číslo 120, 244, 245, 246, 248, 261, 269, 309, 313 a 951.

Podrobné informace o změnách dotýkající­ch se MHD jsou k dispozici na internetov­ých stránkách dopravního podniku.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia