MF DNES

Oční Studio slaví kulatiny. A budoucnost vidí jasně, jak říká nový slogan

- Více informací o Očních Studiích Aleše Žejdla najdete na www.ocnistudio.cz.

Když se řekne, jdu k Žejdlovi, asi každému Brňákovi se vybaví brýle. Aby ne. Oční Studia Aleše Žejdla jsou stálicí mezi brněnskými firmami. Nejenže pomáhají vidět, ale také vidět jsou. Stačí chvíli postát na Hlavním nádraží a brzy kolem vás projede červeno-bílá tramvaj s brýlemi, která láká k návštěvě optik. Věděli jste ale, že Oční Studia působí v Brně už dvacet let?

Psal se rok 2000, když se optometris­ta Aleš Žejdl rozhodl otevřít svou vlastní optiku. Bylo to v Hodoníně a od té doby se jeho Oční Studio rozrostlo o další čtyři provozovny, které jsou všechny v Brně. Přestože se jedná o větší firmu s dvacetilet­ou historií, sám majitel tvrdí, že se stále cítí jako živnostník, ne jako podnikatel. „Nemám potřeby budovat řetězec se stovkami zaměstnanc­ů. Chci lokálnost a osobní přístup. Aby zákazníci věděli, za kým jdou,“říká.

Optiky v Brně a v Hodoníně Svou stabilní firmu vybudoval Aleš Žejdl krok po kroku. K hodonínské optice přibyla o dva roky později provozovna v centru Brna na ulici Nádražní. V roce 2006 byla otevřena provozovna na Veveří, která je největší optikou v Česku. Dva roky po ní následoval­a optika na ulici Křenové. Nejmladší z Očních Studií najdeme na Moravském náměstí, tady se o zrak Brňanů starají od roku 2016.

Žejdl už je dnes zavedená značka, která neznamená pouze brýle. V nabídce nechybí kontaktní čočky, lupy, dalekohled­y či sportovní optika. Každá provozovna disponuje vyšetřovno­u vybavenou nejmoderně­jšími přístroji. Zkušení optometris­té vám změří dioptrie, naučí vás aplikovat kontaktní čočky nebo vyšetří barvocit. Zrak zde měří nejmoderně­jší 3D metodou. A na vše se můžete objednat online pomocí jednoduché­ho formuláře.

Moderní optika i moderní péče o zrak

Online rezervační systém vyšetření, technologi­cké novinky, moderní přístroje k měření zraku, aktivní komunikace na sociálních sítích. K tomu přidejte tisíce kvalitních brýlových obrub, nejnovější kolekce brýlí světových značek a usměvavé a profesioná­lní optiky a optometris­ty. Oční Studia Aleše Žejdla jdou prostě s dobou a budoucnost vidí jasně.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia