MF DNES

Skylink TV

-

Nabídka

Skylink je známý především jako operátor satelitní televize, ale postupně do nabídky přidal jak placené vysílání v pozemním DVX-T2, tak právě internetov­ou televizi. U té si můžete vybrat ze čtyř balíčků v cenách od 149 do 289 Kč za měsíc, nabídka se liší počtem kanálů. Přikoupit si můžete jen videotéku. Programy lze sledovat až na čtyřech zařízeních současně.

Jak funguje aplikace

Aplikace je poměrně netradiční, ale pokud nebazíruje­te na zaběhlých pořádcích, bude vám vyhovovat. Potěší možnost vytvoření uživatelsk­ých účtů a jejich snadné přepínání, účet můžete označit i jako dětský a odfiltrova­t tak pro potomky nevhodný obsah. Zároveň může mít každý člen domácnosti svůj rozkoukaný a doporučova­ný obsah. Pro to, abyste nemuseli dlouze bloumat programem, dělá Skylink docela hodně: úvodní obrazovka obsahuje lištu přehledu programů, jsou

balíčky cejy kajály kajály HD znětjé zhlédjutí: kanacita zázjaíu: videotéka: souběžjé sledovájí:

Miji 149 Kč 43 29 7 djí jeudává ANO 4 za1ízejí současjě zde rozkoukané pořady, tipy na dnešní večer, nejsledova­nější televizní pořady, exkluzivní nabídka kanálu Skylink7 a další tematické nabídky.

Uživatelsk­á přívětivos­t

Programový průvodce je příjemně obrázkový, ale na jedné obrazovce vidíte najednou jen čtyři pořady od pěti kanálů takže se při hledání o něco víc nacvakáte. Nečekaným nepříjemný­m omezením aplikace je nemožnost vrátit se o kousek (rychloposu­v) v živém vysílání, dokonce nefunguje ani pozastaven­í pořadu. U již odvysílaný­ch pořadů to přitom fungovalo výborně. Dobré je, že nechybí volba jazykové stopy, pokud to kanál podporuje. Aplikace je svižná, na reakce na povely nečekáte.

Obraz a připojení

Obraz je velmi dobrý, ale například ve vlasech a na jemnějších strukturác­h je komprese patrná.

SMaot 166 Kč 53 39

Multi 209 Kč 66 45

Koíbi 289 Kč 74 52

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia