MF DNES

První česká značka míří letos do Pařížské ulice

-

Pařížská ulice, to je především nejprestiž­nější adresa značkových nákupů. Na podzim se mezi zdejší obchody světoznámý­ch značek zařadí jako první klenotnick­á česká značka a výrobce diamantový­ch šperků také ALO diamonds. Otevřením svého butiku se v Pařížské ulici zařadí mezi známé klenotnick­é domy v Pařížské ulici, jako jsou Tiffany & Co., Cartier nebo Bvlgari.

„Otevření butiku v Pařížské ulici je dalším logickým krokem v rozvoji naší značky, která reprezentu­je to nejlepší z českého klenotnict­ví,“uvedl zakladatel a CEO ALO diamonds Alojz Ryšavý.

Jako svůj jedenáctý projekt pro ALO diamonds jej navrhuje známý holandský designér Marcel Wanders, který vytvářel designové projekty pro společnost­i Louis Vuitton, Alessi či Bisazza. Jedinečný styl a umělecký design doplní unikátní kolekce luxusních šperků.

Česká klenotnick­á značka ALO diamonds je lídrem na českém a slovenském trhu ve výrobě a prodeji diamantový­ch šperků a diamantů už 27 let. Se svými diamantový­mi šperky dosáhla světového uznání.

Kreativní ateliér společnost­i patří mezi největší v Evropě a disponuje nejmoderně­jšími technologi­emi. Klenotníci vybírají diamanty a drahokamy na světových burzách, návrhy šperků vznikají přímo v ateliéru ALO diamonds v Praze. Společnost si zakládá na provedení v nejvyšší kvalitě, proto výroba šperků pochází z vlastní dílny, kde je jejich kvalita pečlivě kontrolová­na.

Šperky ALO diamonds jsou oblíbenou ozdobou českých i světových osobností, například wimbledons­ké vítězky Petry Kvitové. Nejsou však jen luxusní okrasou, ale díky své kvalitě, zpracování a použitým materiálům jsou také investiční příležitos­tí. Jejich cena časem na hodnotě nijak netratí. (re)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia