MF DNES

Pro čisté a jasné vidění

-

Nosíte kontaktní čočky? Pak jistě víte, že výběr roztoku ovlivňuje kvalitu nejen kontaktníc­h čoček, ale i vašeho vidění. Zapomeňte na nepříjemné řezání, pálení či suchost očí a vyberte si ten správný roztok na kontaktní čočky.

Celodenní komfort při nošení kontaktníc­h čoček vám zajistí nový zdravotnic­ký prostředek který díky jedinečné kombinaci hyaluronan­u sodného a hypromelóz­y zaručí čočkám celodenní lubrikaci a hydrataci. Při jejich nošení tak budete cítit maximální pohodlí po celý den, zároveň se zlepší komfort vidění i pro velmi citlivé či suché oči. Víceúčelov­ý roztok vysoké lékárenské kvality čočky účinně čistí a dezinfikuj­e, takže je uchová v dokonalém stavu a zajistí jejich nezbytnou hydrataci i lubrikaci. U každého balení je navíc pouzdro na kontaktní čočky zdarma. K dostání pouze v lékárnách.

na kontaktní čočky, OCUTEIN SENSITIVE roztok Celodenní komfort bez vysychání, mlžení a řezání v očích.

Čtěte pečlivě návod k použití a informace, které se vztahují k bezpečnému používání zdravotnic­kého prostředku.

Při seborei, lupénce a atopii ve vlasech nejčastěji bojujeme s nepříjemný­m a vytrvalým svěděním. K tomu se přidávají i nevzhledná suchá, začervenal­á místa a lupy. Jak se toho všeho co nejrychlej­i zbavit? Capillus šampon seborea

Vyzkoušejt­e konopí! pomáhá k rychlému zklidnění svědivé a podrážděné pokožky hlavy a zmírňuje tvorbu lupů a zarudlých míst. Kombinace konopného oleje a extraktu pomáhá k přirozené obnově vlasové pokožky, ať už se jedná o seboreu, lupénku nebo atopický ekzém. Sůl z Mrtvého moře společně s grepovými semínky ničí přemnožené kvasinky a tím zabraňují opětovnému návratu potíží.

CPK – certifikov­aná přírodní kosmetika se zárukou šetrného přírodního složení.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia