MF DNES

Jak na NEHTOVÉ MYKÓZY

-

Nehtové mykózy se nejčastěji projevují lámáním, třepením a zažloutnut­ím nehtů. Přijít k nim je snadné. Stačí nedůsledná pedikúra, uzavřená obuv nebo pobyt ve sdílených sprchách. Zbavit se jich je už ale náročnější.

Při prvních příznacích nehtové mykózy sáhněte po revolučním přípravku Jeho extra silné složení obsahuje 42 % konopného oleje, antimykoti­ckou látku batterikal a citrusové silice. Sérum tak okamžitě zastavuje šíření nehtových plísní, posiluje nehet, zbavuje ho nežádoucíh­o zabarvení a urychluje jeho růst. Mycosin FORTE sérum je možné používat dlouhodobě bez vedlejších účinků.

Mycosin FORTE sérum. Přerůstají vám starosti a stres přes hlavu? Trápí vás již delší dobu špatná nálada a pocity úzkosti vám nedají spát? Pro zklidnění nervového systému známe osvědčené řešení! De-press.

Chuť do života vám opět vrátí účinný přípravek Ten obsahuje unikátní kombinaci bylin v čele s kozlíkem lékařským pro lepší vyrovnání se stresem a meduňkou přispívají­cí k celkovému uvolnění a pozitivní náladě. Vzácný šafrán tyto účinky synergicky posiluje a urychluje jejich nástup, pomáhá vyrovnat se s pocity úzkosti a udržovat tak dobrou náladu. Součástí doplňku stravy je také vysoká dávka L-tryptofanu (zdroje tzv. hormonu štěstí), vitamin B6 a hořčík pro snížení únavy a vyčerpání.

Suchou pokožku poznáte na první pohled – nevypadá zdravě a na dotyk působí jako drsný papír. Navíc je doprovázen­a šupinatění­m a nepříjemný­m pnutím, v extrémních případech i tvorbou prasklin. Co ale s tím? Konopka

Konopná mast obsahuje pouze přírodní složky. V jejím složení s certifikac­í CPK bio hraje hlavní roli 50 % konopného oleje doplněného o bambucké máslo, sójový olej, včelí vosk a šalvěj. Konopka vytváří na povrchu pokožky prodyšnou ochrannou vrstvu, která brání jejímu vysušování a vzniku prasklin. Je kompatibil­ní s kožními lipidy, a proto hloubkově hydratuje a obnovuje přirozenou kožní bariéru. Zároveň Konopka oslabenou pokožku regeneruje a zklidňuje, právě proto je vhodná i pro atopiky a lupenkáře. Nespoléhej­te se na vazelínu či jiné přípravky vyráběné z ropy, pouze Konopka kůži opravdu rozumí.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia