Champions League Magasinet

FCK'S BANEMAND HAR INGEN CHAMPIONS LEAGUE-AMBITIONER

- TEKST: SEBASTIAN STANBURY

Med fire scoringer i kvalifikat­ionen var Dino Ndlovu en af de afgørende spillere, da Qarabag som den første klub fra Aserbajdsj­an spillede sig i Champions League. Blandt andet scorede han et vigtigt udebanemål mod FC København i Parken.

”Det er en følelse, som penge ikke kan købe. Da vi kom tilbage til Baku, var gaderne lukkede. Folk havde sovet i lufthavnen for at vente på vores ankomst, og modtagelse­n var intens. Aserbajdsj­ans folk fortjener dette,” sagde angriberen efter kvalifikat­ionen.

Dino Ndlovu er en fysisk stærk angriber med fart og god teknik, og han har vist sig at være et giftigt våben for Qarabag i de omstilling­er, taktikken er lagt meget an på. Han nåede ikke at ikke at spille mange kampe i hjemlandet Sydafrika, inden han i 2011 rejste til israelsk fodbold og optrådte for Bnei Yehuda og Maccabi Haifa. Siden sidste sommer har han spillet i Qarabag, hvor han i sin første sæson blev nummer tre på ligaens topscorerl­iste. Og nu er han og holdet klar til Champions League.

”Vi har ingen ambitioner i gruppespil­let. Det er ren erfaring, for det er første gang, vi kommer til at spille i Champions League. Vi har intet at tabe, og der er ikke noget pres,” har angriberen sagt til kickoff.com.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark