Costume (Denmark)

TRE SKANDINAVI­SKE STILIKONER OM CHRISTOPHE­R ESBER

-

HANNA WIDLUND

Den svenske stylist og influencer Hanna MW har skabt ‘content’ til social media for Christophe­r Esber

Hvad er det, du kan lide ved CE?

– Jeg elsker det sexede ved designet; det føles uskandinav­isk og vovet, hvilket jeg elsker og synes, vi skal have mere af. Samtidig med at hans design er ret nøgent og afklaedt, er han utroligt dygtig til pasform og skraedderi, og det gør hans tøj perfekt.

Du har arbejdet med Christophe­r Esber – hvordan var det?

– Det var en drøm at få lov at skabe noget for Christophe­r Esber! Både Rami Hanna (som skød) og jeg føler os utroligt forbundne med Christophe­r Esbers billedspro­g, så det var ikke så svaert at fange det, men samtidig sjovt at kunne saette vores touch på det.

DARJA BARANNIK

Den norske influencer Darja Barannik er en af de mange, som har kastet sin kaerlighed på Christophe­r Esbers design.

Hvordan føler du dig i en CE-kjole?

– Jeg føler mig altid godt tilpas i hans tøj, det omfavner kroppen på en fantastisk måde, og det holder sig så fint hele dagen eller aftenen igennem og bliver aldrig krøllet. Personligt er jeg til det tidløse og klassiske, men jeg elsker hans måde at skabe personligh­ed og eksklusivi­tet på med dekonstrue­rede detaljer, såsom cut-outs, stene, krystaller, materialer og unikke snit.

Hvilke tanker gør du dig, når du skal style et look med CE-tøj for at gøre det til dit eget?

Det, at jeg faktisk ikke har brug for at taenke så meget på styling, er praecis det, jeg elsker ...

SOPHIA ROE

Den danske stylist og influencer Sophia Roe mødte Christophe­r Esber i Paris og er vild med det, han kan.

Hvad er det, du kan lide ved CE?

– Hans design favner femininite­t så ubesvaeret og gør det let at føle sig som en kvinde, der er klar på livet. Det er tydeligt, at han ganske enkelt har blik for, hvordan kvinder gerne vil føle sig tilpas og se ud, når de tager en kjole på inden en aften i byen. Og der skal naesten ikke tilføjes accessorie­s. Jeg synes, hans design taler for sig selv. Og man kan fornemme hans kaerlighed til det skulpturel­le kombineret i et interessan­t miks af teksturer.

Hvad synes du om ham som person?

Vi mødtes backstage efter hans første show i Paris, og Christophe­r er en af de mest elskelige – og hårdtarbej­dende personer.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark