Costume (Denmark)

Se mit hårs vilde or andling!

-

–Jeg tror, billederne aler or sig selv. Sådan s ar er Josephine, da hun or aeller om sit hårs vilde or andling. –Jeg har aget Hair Volume™ ablet erne i et år nu, og se hvor lot og fyldigt det et bl vet. Det har vaeret en proces, men det har virkelig vaeret det hele vaerd, or aeller hun.

Josephine startede for praecis et år siden med at tage Hair Volume™ tabletten, én tablet hver dag. Hair Volume kan hjaelpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. –Som I kan se på billedet, havde jeg ikke meget fylde i mit hår. Jeg har tidligere haft meget langt og kraftigt hår, men det var nu så tyndt og fint, at jeg måtte klippe et ordentligt stykke af. Mit hår har altid vaeret min accessory, og jeg følte mig helt utilpas i min egen krop, jeg synes slet ikke det var mig selv, jeg så i spejlet.

Jeg bl v anbefalet Hair Volume

–På de sociale medier spurgte jeg andre, om de havde nogle anbefaling­er, og en del anbefalede Hair Volume. Da min kusines mor også anbefalede mig at prøve Hair Volume, var jeg overbevist om, at det måtte vaere den jeg skulle prøve, og for et år siden gik jeg så i gang.

Slet ikke i vivl om virkningen

–Det har helt klart vaeret en proces indefra, jeg har vaeret tålmodig og jeg har dokumenter­et hele forløbet, for selv bedre at kunne se forandring­en. Jeg er jo slet ikke i tvivl om virkningen. Jeg har samtidig passet og plejet mit hår med Hair Volume™ Shampoo og Conditione­r fra samme serie og gået til frisør regelmaess­igt. Jeg er gået all in, men når jeg ser resultatet, er jeg lykkelig for, at jeg holdt ud og ikke gav op undervejs.

Hvor kan du købe Hair Volume?

Hair Volume kan købes i Matas, Helsam, Din Lokale Helsekost og Magasin samt på apoteket. Fås også på www.newnordic.dk. Ved spørgsmål, kan du kontakte New Nordic på 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ?? Josephines hår har gennemgået en vild forvandlin­g det sidste år.
Josephines hår har gennemgået en vild forvandlin­g det sidste år.
 ?? ??
 ?? ?? ”Få hjaelp til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår”.
”Få hjaelp til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår”.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark