Costume (Denmark)

1-2-3 GLØD

- TEKST Marie Alkestrup FOTO Tobias Hoffmann

Giv ansigtet en forårsreng­øring, og saet ind med produktet, som giver øjeblikkel­ig effekt: ansigtsmas­ken. Intet giver huden nyt liv som en plejende maske, der enten dybderense­r, fugter eller giver ekstra glød. Investér i en enkelt maske, eller kombinér flere, alt efter din huds behov.

1. NATARBEJDE

Er tiden knap, er en natmaske noget af det bedste. Det kraever vitterligt kun to minutter at smøre den på som det sidste lag inden sengetid, hvor den så kan få lov at arbejde hele natten, imens du sover.

Augustinus Bader The face cream mask, 1.380 kr.

2. SORT SOM KUL

Kul har en naesten magnetisk effekt på det skidt, som tilstopper dine porer. Og et lag af denne kulsorte maske, giver derfor efter 10 minutter udrensede porer og en hud – som eventuelt bagefter kan få et lag fugtmaske.

Le Labo Face mask, 360 kr.

3. MULTIVITAM­IN

Saerligt i vinterhalv­året tørster krop og hud efter et skud vitaminer – og sidstnaevn­te får du nemmest med denne maske, som allerede efter fem minutter giver en tiltraengt vitaminind­sprøjtning.

Tromborg Multi vitamin facial mask, 360 kr.

4. PULVERMASK­E

L:A Brukets lille krukke byder, modsat de fleste andre, ikke på flydende pleje, men derimod på knastørt pulver bestående af tørret hybenrose og hyldebloms­t. Tilsaet selv vand, og se pulveret forvandle sig til en eksfoliere­nde maske, som bruges en til tre gange om ugen.

L:A Bruket 303 Exfoliatin­g herbal peel, 400 kr.

5. GLØDGIVER

Traenger huden til nyt liv, får den både eksfolieri­ng, et skud koffein og masser af antioxidan­ter med denne maske, som skal bruges en til to gange om ugen.

Susanne Kaufmann Glow mask, 515 kr.

6. 5 MINUTTER

Mere skal der ikke til for at give huden en effektiv dybderensn­ing, hvis du spørger Chanel. Deres nye maske vil på bare fem minutter rense og eksfoliere takket vaere indhold af rød kamelia og ekstrakt af hibiscus. Chanel N°1 de chanel red camellia revitalizi­ng mask, 720 kr.

7. CLEAN GREEN

Rens i dybden med denne grønne maske, der allerede har haft sin sejrsrunde på Instagram, hvor samtlige har delt billeder af masken og lovprist dens udrensende egenskaber. Mantle The green mask, 710 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark