Costume (Denmark)

Ceval Omar

- TEKST Marie Alkestrup

Norsk-somalisk Ceval Omar har fart på karrieren. Senest som kampagnemo­del for Charlotte Tilbury med Kate Moss – der ifølge Ceval er utroligt sød og støttende. Hvad der er i dag er en af Cevals største forcer, de store smukke øjne, var engang kilde til usikkerhed. På dage, hvor selvtillid­en ikke er helt i top, har Ceval heldigvis et tip til at komme gennem dagen, hvilket hun her deler sammen med sine bedste skønhedsrå­d til hud og hår.

Hvornår føler du dig smukkest?

“Jeg føler mig allersmukk­est, når jeg er glad og griner fuldstaend­igt ukontrolle­ret med mine venner.”

Hvad gør du på dage, hvor du omvendt føler dig lidt energiforl­adt?

“Når jeg har det, jeg kalder en ‘off dag’, er mit bedste råd at give plads til de negative følelser, i stedet for at skubbe dem vaek. I løbet af dagen forsøger jeg at fokusere på ting, der gør mig glad og øger min følelse af selvtillid. Det virker meget bedre for mig end at forsøge at skubbe de dårlige tanker vaek eller ikke at anerkende, at jeg har de tanker. Når jeg giver dem plads, føler jeg, at de helt af sig selv forsvinder i løbet af dagen.”

Hvad er det første, du bemaerker ved dit eget spejlbille­de?

“Mine øjne. Da jeg var yngre, havde jeg så mange komplekser omkring mine øjne, fordi jeg syntes, at jeg havde virkelig store øjne. Meget udstående øjne. I dag har jeg heldigvis laert at elske mine øjne.”

Hvordan har dine skønhedsru­tiner aendret sig med alderen?

“Jeg er blevet mere selvsikker i mine skønhedsru­tiner, og har fået mere viden omkring ingrediens­er og produkter. Jeg bruger også langt faerre produkter end før i tiden. Jeg har laert at stole på min egen intuition, og kun at bruge det, som jeg ved, virker for mig – frem for 50 forskellig­e nye produkter. Nu har jeg mine top fire- eller fem produkter.”

Hvad er dine top-produkter?

“Jeg er vild med Ole Henriksen. Jeg elsker Hydrabarri­er nourishing face oil og Barrier booster orange ferment essence. Jeg bruger den altid sammen med min favoritcre­me Strength trainer peptide boost moisturize­r, inden jeg skal laegge makeup.”

Et godt tip flere burde huske?

“Jeg bruger solfaktor hele året rundt, og bruger det altid, inden jeg går udenfor. Min favorit hedder Nova drops sunscreen booster. Den føles meget fugtende, lidt ligesom et serum, og maerkes samtidigt let på huden.”

Hvad er den bedste kompliment, du har fået?

“At jeg har et paent smil.”

Hvilket produkt har du altid med i flyveren? “Aquaphor fra Eucurin. Jeg har den altid med mig, og jeg bruger den under mine øjne og på mine laeber. Aquaphor er min største skønhedshe­mmelighed, fordi den mindsker sår, små rifter og hjaelper huden til at hele. Den er virkelig fed og ekstremt fugtende.”

Hvilke produkter kan du ikke undvaere til håret? “Supershine Moisturizi­ng cream fra Oribe. Jeg bruger den altid i mit håndklaede­våde hår efter badet. Jeg kombinerer den også tit med Oribes Straight away smoothing blowout creme. Efter jeg har fordel de to produkter i håret, føntørrer jeg det. Med de to produkter i håret, føles det praecis, som hvis jeg havde fået en profession­el blow out hos frisøren. Det giver den der salon følelse – som man bare selv har skabt hjemme foran spejlet.”

 ?? ?? 3.
Cevals bedste tip er at lukke støjen ude, og stole på egen intuition, når det gaelder valg af skønhedspr­odukter.
3. Cevals bedste tip er at lukke støjen ude, og stole på egen intuition, når det gaelder valg af skønhedspr­odukter.
 ?? ?? 2. 3. 5.
1. OLE HENRIKSEN Strength hydrabarri­er nourishing face oil, 334 kr. 2. ORIBE Supershine moisturizi­ng cream, 315 kr. 3. ELIXIR Cosmeceuti­cals nova drops spf 50+, 599 kr.4. EUCURIN Aquaphor soothing skin balm, 84 kr.
2. 3. 5. 1. OLE HENRIKSEN Strength hydrabarri­er nourishing face oil, 334 kr. 2. ORIBE Supershine moisturizi­ng cream, 315 kr. 3. ELIXIR Cosmeceuti­cals nova drops spf 50+, 599 kr.4. EUCURIN Aquaphor soothing skin balm, 84 kr.
 ?? ?? kampagnenl for Charlotte Tilbury
kampagnenl for Charlotte Tilbury
 ?? ?? 4.
4.
 ?? ?? 1.
1.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark