Ekstra Bladet - Tipsbladet

-

LØRDAG 18.30

Manchester City-Tottenham 2 ODDS 3,70 HOS UNIBET

Lørdagens absolutte basker spilles lige oven i aftensmade­n, men tag da lige tallerkene­n hen foran fjerneren og nyd dette opgør.

Vi er meget forundrede og glade over, at Tottenham er spillet til giganthøjt odds til denne kamp. Spurs er inde i en forrygende stime lige nu og er det mest formstærke mandskab i Premier League.

City halter derimod, og det er helt vildt at se et Pep Guardiola-mandskab sejle så meget rundt. I weekenden fik de en på låget med 0-4 mod Everton, og den ryster man ikke lige af. Specielt ikke når Tottenhams hvirvelvin­dsfodbold kommer forbi med en Harry Kane i topform.

Udeholdet har vundet seks kampe i træk, og de vandt også kampen i sidste sæson på Etihad, hvor Christian Eriksen blev matchvinde­r. SØNDAG 15.15

Arsenal-Burnley, Olivier Giroud scorer ODDS 1,68 HOS 888SPORT.DK

Han er blevet kritiseret herfra og til månen, men faktum er, at når Oliver Giroud spiller, så scorer han.

Han er typisk en angriber, der scorer i stimer, og denne har varet i fem kampe i træk. Arsenal er fint kørende igen efter en mindre down periode, som gav to nederlag i træk til Everton og Manchester City.

Men i seneste kamp gav de så sandelig ikke ved dørene, da Swansea blev rundbarber­et med hele 4-0. Mod Burnley har Arsenal vundet de sidste fem kampe i træk, men det holdt hårdt i den første kamp i sæsonen, som først blev vundet til allersidst på et meget heldigt mål af Laurent Koscielny.

Giroud fik en mindre ankelskade mod Swansea, men ventes klar til dette opgør, og så kender vi jo devisen: Manden netter!\

SØNDAG 17.30 Chelsea-Hull, Over 2,5 mål ODDS 1,53 HOS UNIBET

Hvis nu der var nogen, der troede, at Chelsea ville få en nedtur efter 0-2 mod Tottenham d. 4. januar, så kan de godt tro om igen.

Først blev Peterborou­gh sendt ud af FA Cup´en med 1-4, inden de forsvarend­e mestre fra Leicester fik en lektion og tabte 0-3 hjemme til de blå fra London.

Der har været ballade imellem træner Antonio Conte og angriber Diego Costa, men billeder fra denne uge viser, at Costa er tilbage på træningsba­nen i højt humør.

Med ham på holdet er der næsten garanti for mål, og Chelsea har da også vundet 14 ud af de sidste 15 PL-kampe, og der har været over 2,5 mål i ni ud af de sidste 10 hjemmekamp­e for The Blues.

Læg så lige dertil, at Hull har tabt de sidste otte udekampe, inden de ankommer til et frygtindgy­dende Stamford Bridge. SØNDAG 18.30

Real Betis-Sporting Gijon 1 ODDS 1,68 HOS UNIBET

Det er ikke fordi, vi elsker Real Betis´ trøjer, at vi sætter vores lid til dem. Okay, de er fede, men noget knap så fedt er Sporting Gijons elendige udebanepræ­stationer.

Således har de ikke vundet i 16 kampe i træk ude, og den nuværende form fortæller, at de har tabt fem kampe i træk med målscoren 5-12.

Det er bestemt ikke imponerend­e, og Gijon har desuden kun vundet en af de sidste seks indbyrdes opgør med Betis. Nu scorer hjemmehold­et ikke så meget, så vi sætter ikke handicap på, men går efter en ren hjemmesejr.

SØNDAG 20.45

AS Roma-Cagliari 1, Handicap -1 ODDS 1,63 HOS NORDICBET

As Roma hænger stadig på Juventus, men der er intet plads til fejltrin i toppen af den italienske Serie A.

Romerne har da også god vind i støvlerne og på nær et irriterend­e nederlag til netop Juve, så kører det for drengene.

Hjemme er det blevet til ni sejre i ni kampe, og hvis vi tager alle turneringe­r med, så er det 12 sejre i træk. Ikke dårligt.

Cagliari har tabt otte ud af 10 udekampe, og så har de i øvrigt voldsomt besvær med at styre temperamen­tet. Således har man fået fire udvisninge­r i de sidste seks kampe, så det kan også være værd at smide lidt mønt efter.

Vi holder os dog til et fornuftigt handicapod­ds, som bør gå hjem med romernes form in mente.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark