Ekstra Bladet - Tipsbladet

HOBRO KLAREDE FORVENTNIN­GSPRESSET

-

Jonas Brix-Damborg var selv inde på det fredag i Tipsbladet: De var pressede i Hobro før den afgørende opryknings­kamp mod Vendsyssel lørdag eftermidda­g. Én sejr i seks kampe havde gjort, at oprykninge­n endnu ikke var i hus før sidste runde, og formstaerk­e Vendsyssel kunne overtage førsteplad­sen med en sejr i den indbyrdes kamp på DS Arena.

Men det gjorde Erik Rasmussens hold ikke. Hobro kunne klare sig med uafgjort, men vandt 1-0 takket vaere det mål, som Pål Kirkevold scorede ni minutter før tid. Nordmanden har vaeret den store profil i foråret med ni mål i 14 kampe, og afsluttede saesonen på bedste vis med sit mål, hvor han drejede rundt på forsvarere­n Søren Henriksen og smadrede bolden i mål. Hobro vandt 1-0 og vendte tilbage til Superligae­n efter én saeson uden for det bedste selskab.

”Men det er jo nu, at det sjove arbejde begynder. Vi har allerede haft en del samtaler med spillere, der meget gerne vil spille for os, men det var jo selvfølgel­ig betinget af, at vi rykkede op i Superligae­n. Og sådan har det vaeret hele vejen igennem det sidste stykke tid. Vi har kørt med to scenarier – en plan A og en plan B – og nu er det heldigvis den første, vi kan arbejde videre med,” sagde sportschef Jens Hammer efter kampen til Nordjyske.

Han har et stort arbejde foran sig. Kun syv spillere har også kontrakt gaeldende efter sommerferi­en, så der skal hentes nye spillere, og der skal forlaenges gamle aftaler, så klubben kan stille hold. En af de velkendte profiler fra Superligat­iden, forsvarer og anfører Mads Justesen, satser på at blive haengende.

”Jeg vil rigtig gerne optraede i Superligae­n igen. Endnu har jeg ikke en skriftlig aftale på plads. Men det er både mit håb og min tro, at jeg indenfor overskueli­g fremtid finder sammen med klubledels­en,” sagde han efter kampen til BT.

34-årige Justesen er stadig en profil i Hobro med startplads i 28 af saesonens 33 kampe. (Stan)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark