Ekstra Bladet - Tipsbladet

5FIDUSER TIL WEEKENDEN

-

ANNONCE

LØRDAG 3/6 KL. 16.00

BROMMAPOJK­ARNA – DEGERFORS OVER 2.5 MÅL

ODDS 1.68 UNIBET

Brommapojk­arnas seneste syv kampe bød på mindst tre scoringer. I fem af disse praestered­e de tre scoringer på egen hånd. De har afviklet fem hjemmekamp­e i saesonen, og alle fem havde mindst tre scoringer med cifrene 3-0, 3-0, 4-1, 2-1 og 3-0. Fire af Degerfors’ fem seneste kampe havde scoringer af begge parter, undtagelse­n sluttede 0-0, så hvis det er enten-eller, hvad mål angår for Degerfors, virker det mest sandsynlig­t at satse på mål, da Brommapojk­arna ikke minder om et mandskab, der lige nu har en 0-0 i sig.

LØRDAG 3/6 KL. 18.00

STABAEK – LILLESTRØM

BEGGE HOLD SCORER

ODDS 1.66 UNIBET

Stabaeks seneste tre kampe i Tippeligae­n,

begge parter, og det regner jeg også med, at vi får på lørdag, når Lillestrøm kommer på besøg. Lillestrøm går ind til kampen med fem kampe i traek, hvori begge parter kom på tavlen, og det er såvel høj som lav, der kan score mod Lillestrøm­s defensiv. De har eksempelvi­s spillet 1-1 på udebane mod Rosenborg, og vundet 3-1 over Brumunddal i pokalturne­ringen. De seneste tre møder mellem disse to endte 3-2, 2-1 og 2-1, og syv af Lillestrøm­s seneste otte udekampe mod top seks-hold gik over 2.5 kasser.

LØRDAG 3/6 KL. 18.00

JÖNKÖPING SÖDRA – MALMÖ (ASIAN HANDICAP +1) 1

ODDS 1.61

Malmö er rimeligt store favoritter i denne udekamp lørdag aften, der kan tjene som opvarmning til Champions League-braget kl. 20.45, og fair nok at de er favoritter, men Jönköping stritter altså meget godt imod på eget graes.

De var oprykkere i sidste saeson, og har siden starten på denne og frem til nu kun tabt tre gange i eget hus. Kun én gang har de tabt mod et hold fra top seks. To af disse tre nederlag var på ét overskyden­de mål. Malmö har fem sejre i otte kampe, men alle fem var med kun ét overskyden­de mål. Derfor virker man rimeligt godt daekket ind på tre udfald ved ovennaevnt­e spil, som giver odds 1.61 ved hjemmesejr eller uafgjort og indskuddet retur ved udesejr på ét overskyden­de mål.

SØNDAG 4/6 KL. 18.00

VIKING – KRISTIANSU­ND (DRAW-NO-BET) 2

ODDS 3.70 UNIBET

Er Viking ikke blevet lovligt store favoritter her, selvom de møder en oprykker? Spørgsmåle­t er vel ret beset, om Viking skal vaere favorit mod nogen som helst. De står efter 11 runder på beskedne fem point. Naestdårli­gste hold har 11 point. Deres seneste seks kampe indbragte et point og de har

andet mod Sandefjord, der rykkede op sammen med Kristiansu­nd, så bare fordi Viking altså har hjemmebane­fordel mod en oprykker, behøver det altså ikke betyde sejr. Desuden viser Kristiansu­nd god form, de har kun ét nederlag i deres seneste otte kampe. Vi jagter odds 3.70 med gardering på krydset.

SØNDAG 4/6 KL. 20.00

ODD - BRANN

BEGGE HOLD SCORER

ODDS 1.84 UNIBET

To af Odds seneste tre hjemmekamp­e havde scoringer af både dem selv og det gaestende mandskab, hvorfor jeg synes, at odds 1.84 frister til indskud, når man tager med i ligningen, hvordan Brann agerer. Fem af deres seks ligakampe havde scoringer af begge parter, og de har blandt andet spillet 4-1, 5-0 og 3-2 i denne serie. Der blev

udekampe mod Odd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark