Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS FEM DYRESTE HANDLER

-

Jhon Córdoba

Saelger: Mainz

Køber: FC Køln

Pris: 125.000.000

Fysisk staerk angriber, FC Køln køber i forventnin­gen om, at topscorer Anthony Modeste (25 Bundesliga-mål i sidste saeson) bliver solgt for et større beløb. Den 24-årige colombiane­r har indtil videre i karrieren ikke formået at omsaette gode takter i spillet til mange mål.

Rick Karsdorp

Saelger: Feyenoord

Køber: AS Roma

Pris: 105.000.000

Højre back, der vandt det hollandske mesterskab sammen med Nicolai Jørgensen og sidste år fik debut på det hollandske landshold.

Bertrand Traoré

Saelger: Chelsea

Køber: Lyon

Pris: 75.000.000

Kantspille­ren fra Burkina Faso gjorde en fin figur på leje i Vitesse og i sidste saeson i Ajax. Manglen på udsigt til spilletid (laes mere om det andetsteds på disse sider) har lokket Traoré til Olympique Lyon, hvor unge spillere har betydeligt kortere vej til startopsti­llingen end i London.

Will Hughes

Saelger: Derby

Køber: Watford

Pris: 68.000.000

En hårdtarbej­dende central midtbanesp­iller med et veludvikle­t pasningssp­il og isaer blik for chanceskab­ende aflevering­er. Den blonde englaender fik ros for sin indsats ved U/21-EM i Polen og skal nu prøves af i Premier League hos Watford, der trods overlevels­en i raekken havde en svaer saeson og har brug for noget facon over spillet og en fast startopsti­lling.

Wanderson

Saelger: RB Salzburg

Køber: FK Krasnodar

Pris: 57.000.000

Søn af den tidligere Ajax-spiller Wamberto (der havde Henrik Andersen som agent), der som ungdomsspi­ller blev sorteret fra i Amsterdam og tog omkring Belgien og sidenhen Getafe, før han endte i Salzburg. Pågående, meget hurtig kantspille­r, der ganske ironisk erstatter en otte år aeldre landsmand med samme navn, der netop er skiftet til Dynamo Moskva.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark