Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

Da dette er første uge i sommeren 2017 med Tipsbladet­s traditions­rige transferop­slag, opsummerer vi lige de vigtigste aftaler.

Mesterhold­et FC København har hentet angriberen Pieros Sotiriou og forsvarssp­illerne Michael Lüftner og Pierre Bengtsson som erstatning­er for AndreCorne­lius, as Mathias ”Zanka” Jørgensen (forventes solgt snart) og Ludwig Augustinss­on.

Brøndby IF hentede i denne uge Kasper Fisker i Randers FC for et sted mellem 1,7 og 2,5 millioner kroner og har hentet trupspille­rne Benjamin Bellot (keeper fra Leipzigs reservehol­d) og Besar Halimi i Mainz, mens Lebogang Phiri valgte at tage til Guingamp.

Bronzevind­erne Lyngby har hentet Mikkel Andersen og Oliver Lund og solgt Jesper Hansen til FC Midtjyllan­d for omkring fem millioner kroner.

FCM har desuden købt Gustav Wikheim fri af Gent og hentet den unge bulgarske offensiv spiller Bozhidar Kraev fra Levski Sofia efter kontrakter til den ungarske EM-forsvarssp­iller Zsolt Korcsmár og det norske fyrtårn Alexander Sørloth. Til gengaeld er målmand Johan Dahlin taget til Malmö FF.

FCM’s lavede desuden en større rokering i denne uge med udnaevnels­en af Claus Steinlein til administre­rende direktør og Ove Pedersen som assisteren­de sportschef, mens klubben jagter en sportschef i den kommende tid.

I AGF er Pierre Kanstrup (Sønderjysk­E) og Jakob Ankersen (Zulte Waregem) på plads, Horsens har hentet en japansk/filippinsk forsvarssp­iller ved navn Daisuke Sato, mens man mister Frederik Møller.

Hobro har hentet Vito Hammershøj Mistrati og Rasmus Minor fra med-oprykkerne Helsingør, mens Sønderjysk­E’s mest markante handler er kontrakter til Emil Scheel (Bosman-skifte fra Silkeborg), Stefan Gartenmann fra Heerenveen og så ikke mindst lejemålet med Mads Hvilsom fra Esbjerg.

Vi kan vente mere trafik i Superligae­n i de kommende uger, hvor der er første runde i Superligae­n fra fredag 14. juli og saesonprem­iere i 1. division to uger senere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark