Ekstra Bladet - Tipsbladet

CRISTIANO RONALDO OG JORGE MENDES TJEKKER MARKEDET

-

Hvorfor var det egentlig, Cristiano Ronaldo skulle blive så vred og ked af de spanske myndighede­rs skattesag, der på ingen måde har overrasket superstjer­nen og hans indflydels­esrige agent Jorge Mendes?

De meldinger, Tipsbladet har hørt fra Portugal, går på en meget oprevet og besluttet Cristiano Ronaldo, der har bestemt sig for, at han vil vaek.

Som minimum kan udmeldinge­n, der for laengst var blevet skudt ned af Cristiano Ronaldo eller Jorge Mendes, hvis den ikke passede, ses som et tjek af markedet:

Cristian o Ronaldo kanna es tenikkefå en bedreforha­ndlingspos­ition efter to Champions Lea gu e-titler it r ae kog med udsigt til sin femte Ballon d’ O ri slutningen a fåret.

Dukker der tilstraekk­eligt gode tilbud op, kan Ronaldo, Mendes og Real Madrid forholde sig til tallene og de sportslige muligheder, og dukker der ikke noget tilstraekk­elig attraktivt op, kan Cristiano Ronaldo og Jorge Mendes uden større problemer afskrive historien som et par dages frustratio­ner over urimelig forfølgels­e i Spanien og vende tilbage til Real Madrid, hvor Florentino Pérez politisk sagtens kan leve med den historie. Laeser man sagaen på denne måde, kan interesse fra andre klubber også tilskynde mere udtalt Pérez-støtte til sin superstjer­ne, eventuelt også i form af føromtalte kontraktfo­r laen g else, økonomisk støtteis kattesagen og et forøget tryk fra Real Madrid og i saerdelesh­ed via Florentino Pérez politiske forbindels­er i Spanien på myndighede­rne, så de ikke går hen og giver Cristiano Ronaldo en hårdere straf end Lionel Messi.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark