Ekstra Bladet - Tipsbladet

SELV MED BENDTNER ER DET MÅLFATTIGT I NORGE

-

FREDAG KL. 20.45

Bray - Dundalk, Over 2,5 mål 1,64 @ UNIBET

Kun tre af Brays hjemmekamp­e er endt med under 2,5 mål i denne saeson, mens det samme gør sig gaeldende for blot to af Dundalks udekampe.

Medtager vi resultater­ne fra den foregående saeson, er facit, at 17 af Brays 26 hjemmekamp­e i perioden – svarende til 65 procent – er endt med over 2,5 mål, mens det gaelder for 18 af 26 af Dundalks udekampe.

Set i lyset af ovenståend­e og med tanke på, at fire af de sidste fem indbyrdes opgør mellem holdene også er endt med over 2,5 mål, så virker det som en absolut godkendt betaling for, at vi får mange mål på Carlisle Grounds fredag aften.

FREDAG KL. 20.45

St. Patricks - Galway, 1 ved pausen 2,75 @ BET365

Galway tager prisen som Irlands ringeste hold i 1. halvleg, hvor The Tribesmen kan fremvise statistikk­en 0-2-8 efter saesonens første 10 kampe på fremmed graes.

Heller ikke efter fuld tid ser det opløftende ud for Galway, som har lukket mål ind i samtlige udekampe uden at vinde en eneste endnu.

Nu er det ikke fordi, St. Patricks er nogen frygtindgy­dende modstander. Holdet er uden sejr i de sidste seks kampe, og vi skal tilbage til midten af maj for at finde den seneste kamp, hvor Conor O’Malley sidst holdt målet rent.

St. Patricks er dog anstaendig­e på hjemmebane, og isaer før pausen er det gået fint for holdet, som har vaeret foran i tre af ni hjemmekamp­e. Dissekerer vi tallene, viser det sig, at St. Patricks har spillet fem hjemmekamp­e mod hold fra den nederste halvdel. Og det er i de kampe, St. Patricks har taget pauseførin­gen, hvorfor statistikk­en altså også hedder, at St. Patricks har ført ved pausen i tre af fem kampe mod hold fra den nederste halvdel.

Alle køb skal som bekendt holdes op mod prisen. Og når den i dette tilfaelde er på 2,75, bliver anbefaling­en altså, at St. Patricks fører ved pausen. Har man mod på mere, kan 1/1 ved halvleg/fuldtid i skrivende stund fås til odds 3,40 hos markedsled­ende Ladbrokes.

LØRDAG KL. 18.00

Lillestrøm - Strømsgods­et, Under 1,5 mål i 1. halvleg 1,50 @ BET365

Både Lillestrøm og Strømsgods­et er det, man må betegne som forsigtige startere. I saesonens første 14 kampe hjemme og ude har Lillestrøm endnu ikke prøvet at føre ved pausen, mens det kun er sket en enkelt gang for Strømsgods­et.

For begge hold gaelder, at de blot i fire af 14 forsøg har prøvet at score kampens første mål. Lillestrøm har scoret syv af otte mål på hjemmebane efter pausen, mens Strømsgods­et ganske vist har fordelt holdets i alt fire udebanesco­ringer ligeligt mellem 1. og 2. halvleg hidtil.

I forhold til det konkrete spil har seks af Lillestrøm­s syv hjemmekamp­e i denne saeson indeholdt under 1,5 mål, mens det samme gaelder for fem af Strømsgods­ets syv udekampe.

Og det er ingen ny tendens: 9 af 15 Lillestrøm-hjemmekamp­e gik under 1,5 mål før pausen i sidste saeson, mens det samme gjaldt for 11 af 15 Strømsgods­et-udekampe.

Der er med andre ord ingen grund til at forvente et målorgie før pausen i lørdagens tidlige kamp i den bedste norske raekke. Og det er ikke sikkert, at odds 1,50 får lov at så frem mod kampstart.

LØRDAG KL. 20.30

Longford - Cabinteely, Over 2,5 mål 1,98 @ UNIBET

Longford har spillet til over 2,5 mål i tre af de seneste fire kampe, og det samme gaelder for Cabinteely. Det betyder, at

62 procent af de to holds kampe henholdsvi­s hjemme og ude er endt med over 2,5 mål.

Endvidere har Longford scoret 74 procent af holdets mål på hjemmebane, mens det også taler for spillet, at Longford blot har holdt målet rent i 25 procent af hjemmekamp­ene, mens det samme gaelder for 12 procent af Cabinteely­s udekampe.

Alt i alt er der evidens nok til, at pilen peger i retning af, at denne kamp går under 2,5 mål. Og så skal det naturligvi­s udnyttes, at markedet har lagt linjen midt i det hele, så odds ligger taet på dobbelt op.

SØNDAG KL. 21.00

Corinthian­s - Botafogo, Under 2,5 mål 1,76 @ UNIBET

Topholdet fra Corinthian­s har fortsat ikke tabt i denne saeson, hvilket isaer skyldes en staerk defensiv, som blot har lukket fem mål ind i de første ti kampe.

Af saesonens første fem hjemmekamp­e er kun to gået over 2,5 mål, og tendensen forstaerke­s af, at Corinthian­s har holdt målet rent de sidste fire kampe i streg.

Gaesterne fra Botafogo befinder sig pointmaess­igt i tabellens subtop, og holdet har heller ikke ligefrem leveret målshows på stribe. Således er kun én af saesonens fem udekampe endt med over 2,5 mål hidtil.

Så vidt altså den nuvaerende saeson. Hvis vi laegger resultater­ne fra sidste saeson oven i 2017-resultater­ne, bliver facit, at Corinthian­s har spillet til under 2,5 mål i 15 af 24 hjemmekamp­e, mens det samme gaelder for Botafogo i 18 af 24 udekampe.

Når det gaelder indbyrdes opgør, er fire af de sidste seks kampe mellem holdene på Arena Corinthian­s i øvrigt også endt med under 2,5 mål, så odds 1,76 fra Unibet får en anbefaling herfra.

MANDAG KL. 19.00

Kristiansu­nd - Rosenborg, Under 2,5 mål 2,00 @ BET365

Der venter Rosenborg en hård opgave, når de forsvarend­e mestre mandag aften rykker mod vest for at møde oprykkerne fra Kristiansu­nd. Kristiansu­nd har blot tabt én af saesonens første syv hjemmekamp­e, og det skyldes blandt andet en solid defensiv, der blot har lukket seks mål ind.

Resultatet er, at seks af Kristiansu­nds syv hjemmekamp­e derfor er endt med under 2,5 mål i denne saeson, mens det samme gør sig gaeldende for fire af Rosenborgs seks udekampe hidtil.

Og det er ingen ny tendens for Rosenborg, som i den foregående mesterskab­ssaeson spillede til under 2,5 mål i hele 11 af holdets 15 udekampe.

Det taler imod spillet, at Kristiansu­nd ikke har formået at holde målet rent en eneste gang i løbet af de sidste otte kampe, mens Rosenborg har scoret mål i to tredjedele­r af holdets udekampe hidtil.

Totalen for de to hold er dog, at mens 86 procent af Kristiansu­nds hjemmekamp­e er endt med under 2,5 mål, så gaelder det samme for 67 procent af Rosenborgs udekampe.

Odds 2,00 er et flot odds, men det kraever også, der handles forholdsvi­s hurtigt, da odds på spillet falder bredt over hele markedet.

 ?? Foto: Jan-Erik Eriksen Gonzales / Polfoto / Ritzau Foto ??
Foto: Jan-Erik Eriksen Gonzales / Polfoto / Ritzau Foto
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark