Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS FEM DYRESTE HANDLER

-

KYLE WALKER

Saelger: Tottenham / Køber: Manchester City

Pris: 420.000.000 kroner

Walker er et af de bedste eksempler på transferma­rkedets opskruede prisniveau, for man skal ikke mange vinduer tilbage, før 420 millioner kroner for en højreback ville vaere blevet betragtet som det glade vanvid. Men City manglede desperat en mand til pladsen, mens Tottenham ikke havde behov for at saelge, og så blev prisen derefter. Og så får City altså også en kvalitetss­piller, for Walker har vaeret staerk for Spurs.

TIEMOUÉ BAKAYOKO

Saelger: Monaco / Køber: Chelsea

Pris: 336.000.000 kroner

Seneste spiller til at forlade Monacos franske mestre er midtbanesp­illeren Tiemoué Bakayoko, der efter laengere tids rygter er rejst til Chelsea. På Stamford Bridge kan han danne midtbanedu­o med en anden franskmand, N’Golo Kanté, og så har Bakayoko fortalt, hvordan endnu person med erfaring fra Chelseas midtbane, Claude Makélélé, havde stor betydning for hans udvikling, da denne var teknisk direktør i Monaco.

LEONARDO BONUCCI

Saelger: Juventus / Køber: Milan

Pris: 315.000.000 kroner

I boksen ovenover kårer vi Leonardo Bonucci til både ugens røverkøb og mystiske handel, og havde det ikke vaeret for de seriøse rygter om Neymar til Paris Saint-Germain, havde han også vaeret ugens hovedperso­n. For Bonucci og Juventus er raget uklar, og det har Milan udnyttet til at sikre sig verdens bedste forsvarssp­iller. Det er den sommerhand­el, der havde vaeret svaerest at forestille sig for to måneder siden.

NÉLSON SEMEDO

Saelger: Benfica / Køber: Barcelona

Pris: 229.000.000 kroner

Transferma­rkedet vrimler med dyre højre backs i denne uge. For efter lang tids jagt på Héctor Bellerín i sidste ende var forgaeves, lykkedes det Barcelona at finde en spiller til den plads, der laenge har vaeret en hovedpine, og hvor halve løsninger har haft skiftende succes. Semedo kan blive endnu dyrere, eftersom Barcelona skal betale Benfica yderligere fem millioner euro hver gang, han spiller 50 kampe.

LUCAS BIGLIA

Saelger: Lazio / Køber: Milan

Pris: 127.500.000 kroner

I skyggen af den overrumple­nde Bonucci-handel er også Lazio midtbanesp­iller Lucas Biglia kommet til Milan i det, der har udviklet sig til det dyreste transfervi­ndue, en italiensk klub nogensinde har haft. Biglia kommer til og skal sikre den defensive styrke på San Siros midtbane.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark