Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS FEM DYRESTE HANDLER

-

NEMANJA MATIC

Saelger: Chelsea / Køber: Manchester United

Pris: 332.000.000 kroner

Handlen trak ud, efter Manchester United snuppede Romelu Lukaku for snuden af Chelsea, og United-direktør Ed Woodward og de amerikansk­e ejere ville have handlen på så fordelagti­ge vilkår som muligt. Men nu er Matic i Manchester, efter den uforlignel­ige N’Golo Kanté satte sig på serberens plads på den defensive midtbane i mesterskab­ssaesonen. Det var Mourinho, der bad om at få Matic tilbage fra Benfica i januar 2014, og det er oplagt, at Matic kan passe ind som dørmand foran forsvaret og som Paul Pogbas defensive samvittigh­ed, så vi kan få flere af Pogbas elektriske løb fra Juventus-tiden at se.

MATÍAS VECINO

Saelger: Fiorentina / Køber: Inter

Pris: 178.000.000 kroner

Inter har hentet Borja Valero, Juventus vandt kapløbet om Fernando Bernardesc­hi, og nu mister Firenze-klubben igen en nøglespill­er i 25-årige Vecino. I Inter skal landsholds­spilleren fra Uruguay bruge sin fysik og rydde op på et hold, der svingede voldsomt i både praestatio­ner og pointhøst i sidste saeson.

EMANUEL MAMMANA

Saelger: Olympique Lyon / Køber: Zenit Skt. Petersborg

Pris: 119.000.000 kroner

21-årig argentinsk midterfors­varer, der har gjort lynkarrier­e i River Plate og i sidste saeson i Lyon. Har vaeret med på de argentinsk­e ungdomslan­dshold siden U/15 og debuterede få uger før VM i Brasilien, da skader på forsvarspl­adserne forfremmed­e Mammana fra traeningss­piller til A-landsholds­debutant, endda før han havde spillet en ligakamp for River Plates seniorhold. Teknisk dygtig og intelligen­t midtstoppe­r, der for hyppigt har vaeret skadet.

SIMON KJAER

Saelger: Fenerbahce

Køber: Sevilla

Pris: 92.000.000 kroner

Sevilla er ikke den første klub, der har snuset til den fysisk staerke dansker i de to år, han har spillet i Istanbul. Men med udsigten til Europa League-fodbold, hvis ”Fener” ellers kvalificer­er sig, sat overf or en paen pose penge til klubkassen og en mulighed for at spille Champions League-kvalifikat­ion i en fed by og staerk klub var med til at sende landsholds­spilleren til det sydlige Spanien. I dag fredag finder vi ud af, hvem Simon Kjaer og hans nye holdkammer­ater møder i Champions League-kvalifikat­ionen i sidste halvdel af august.

ADAMA DIAKHABY

Saelger: Rennes

Køber: AS Monaco

Pris: 67.000.000 kroner

AS Monaco har solgt og solgt denne sommer, og nu satser man på at have fundet en ny, dygtig forward som udviklings­projekt. Adama Diakhaby spillede ungdoms- og reservehol­dsfodbold for Rennes indtil sidste år og kan bruges på både kanten og i forreste linje. Var primaert indhopper i Rennes og får sandsynlig­vis brug for tid, før han er klar.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark