Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

FC Nordsjaell­and har imponeret med tre sejre i de første tre Superliga-runder, og sportschef Carsten V. Jensen og hans kollega Jan Laursen bidrog igen i denne uge til, at FCN og Right To Dreams projekt har økonomien til at fortsaette i lang tid fremover.

Denne uges salg af Andreas Maxsø var ganske vist ikke i samme vaegtklass­e som salgene af Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka, men den engelsk/amerikansk-ejede klub i Farum har i hvert fald bevist for unge spillere i Københavns-området, for ikke at sige resten af Danmark og udlandet, at de kan saelge spillere.

Den 21-årige russer Dzhamaldin Khodzhanij­asjov, i Århus bedre kendt som ”Djamal”, blev enig med sin arbejdsgiv­er AGF om, at livet er bedre hver for sig end sammen i de sidste 11 måneder, der var tilbage på den tidligere Zenit-ungdomsspi­llers kontrakt.

Helsingør fortsaette­r den afmålte oprustning med en kontrakt til Daniel Stückler, der for nogle uger siden havde kontraktud­løb i HB Køge, mens Mikkel Jespersen efter to år i AC Horsens nu er at finde i Viborg, som onsdag fyrede cheftraene­r Johnny Mølby og foreløbig har konstituer­et Steffen Højer og Ralf Pedersen som afløsere.

AaB har hentet en ung brasilians­k midtbanesp­iller, Yann Rolim, der senest har vaeret udlejet fra sin agentejede klub i Brasilien til Karlsruhe i 2. Bundesliga. Brentford med de staerke danske forbindels­er har købt den lovende Horsens-forsvarer Mads Bech, mens Horsens i stedet har købt Bjarke Jacobsen af Vendsyssel FF.

Men ugens store brag er AS Romas køb af Brøndbys reservespi­ller Rezan Corlu, der har fået nye agenter, blandt andre Bayram Tutumlus søn, som kender Romas sportschef Monchi, for nylig rekruttere­t i Sevilla.

Det er ikke svaert at forestille sig en snarlig udlejning fra Roma for offensivsp­illeren, der ikke fik det ventede gennembrud i Brøndby.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark