Ekstra Bladet - Tipsbladet

PERFEKT COMEBACK FOR ROONEY

-

Wayne Rooney kunne ikke have drømt om et bedre gensyn med Goodison end det, han fik, da han for første gang i over 13 år stillede op i blåt på sin gamle hjemmebane. Den 31-årige Rooney spillede som haengende angriber sammen med Davy Klaassen bag den unge spanier Sandro, og i 1. halvlegs overtid fik han timet sit løb perfekt ind i boksen bag angriberen. For mens Stoke-forsvaret fokuserede på Sandro, var Rooney åben på unge Dominic Calvert-Lewins fine indlaeg, og selv om det var lidt højt, kunne Rooney nå op og heade bolden modsat uden chance for Stoke-keeper Jack Butland. Så gled den hjemvendte søn på knaeene ud mod hjørneflag­et, mens Goodison gik amok, og råbet på Rooney lød højt og laenge, og da Stoke trods visse muligheder ikke fik slået igen efter pausen, endte Wayne Rooney endda som matchvinde­r.

”Jeg vidste, at jeg lagde et tungt pres på mig selv ved at komme tilbage hertil, men det er sådan, jeg kan lide at spille. Jeg har nydt min tid her, haft en god pre-season, og jeg har ventet laenge på kampen i dag.”

”Heldigvis fik vi tre point, og det var selvfølgel­ig et specielt øjeblik for mig at score sejrsmålet. Der er mange forventnin­ger til mig, og der er også stadig nogle tilhaenger­e, der måske taenkte, at jeg ikke var god nok til at komme tilbage hertil. Men det er op til mig at bevise det modsatte. Jeg har arbejdet hårdt, og jeg er klar til udfordring­en i igen at bevise mig selv her,” sagde den hjemvendte angriber efter 1-0 sejren over Stoke. (pyndten)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark