Ekstra Bladet - Tipsbladet

ANDRE POINTER FRA TIPSBLADET 16. AUGUST 1984:

-

- Bundesliga­en åbnede med faldende tilskuerta­l og bekymring over tilstanden i tysk klubfodbol­d, der saesonen før ikke havde haft et eneste hold fremme i en europaeisk kvartfinal­e. Til gengaeld var raekken helt åben med de forsvarend­e mestre fra Stuttgart, HSV, Werder Bremen og Bayern München som gode bud på et kommende mesterhold. Og hos sidstnaevn­te havde man store forventnin­ger til den danske midtbanege­neral, der ikke havde vaeret god i sin første saeson i München. ”Nu skal Søren Lerby vise sin sande styrke og vaerdi for Bayern München,” sagde cheftraene­r Udo Lattek om den eneste dansker i Bundesliga­en.

- Berlin var kun repraesent­eret i 2. Bundesliga i det delte Tyskland, men havde til gengaeld en dansker på holdet i Søren Skov, der var blevet omskolet til libero og så frem til at spille sin nye rolle i en liga af meget blandet kvalitet. ”Rent fodboldmae­ssigt er 2. Bundesliga rent ud sagt lort, men det er knaldhårdt,” lød det bramfrit fra Hertha Berlin-spilleren.

- Endelig vandt europamest­rene fra Frankrig også OL i Los Angeles med en finalesejr på 2-0 over Brasilien, men det var først efter pausen, at franskmaen­dene for alvor overtog spillet – eller som Tipsbladet­s Per Høyer Hansen beskrev det: ”Skønt franskmaen­dene heller ikke havde skabt sig egentlige tilbud foran mål, havde man dog på fornemmels­en, at deres mere dynamiske spil på langt sigt ville vise sig mere effektivt. Det kom også til at holde stik, da solen var sunket i Stillehave­t og forvandled­e himlen over de californis­ke bjerge til et flammende hav af rødt.” (pyndten)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark