Ekstra Bladet - Tipsbladet

”VI HAR SPILLET TRE UAFGJORTE KAMPE I PARKEN I SUPERLIGAE­N”

Pierre Bengtsson er vendt tilbage til et FCK-hold, der kaemper lidt med tingene, men han tror stadig på et gensyn med Champions League.

- TEKST: THOMAS PYNDT

Hvordan var din fornemmels­e af kampen mod Qarabag efter at have sovet et par timer på den?

”Jeg synes, det var en taet kamp. Vi forsvarede os godt, og de kom ikke til så mange chancer, mens vi til gengaeld har nogle standarder, hvor vi kunne have vaeret lidt skarpere. Det er der, at man kan gøre forskel i sådan en kamp. Og så fik vi løbet lidt for meget efter bolden i de sidste 20-25 minutter, hvor de satte sig på kampen. Det er det eneste, som vi ikke er så tilfredse med.”

”Men 0-1 er ikke så slemt et resultat. Vi har stadig gode muligheder i Parken, for det er en anderledes kamp.”

Sidst mod Vardar spillede i utroligt offensivt og vandt 4-1, så det er vel også det, der skal til på onsdag?

”Der sagde Ståle bare, at vi skulle taenke, at vi skulle score tre mål. Så må vi se, om vi skal gøre det samme på onsdag. Det gik godt mod Vardar, undtagen at de fik scoret, men det var, fordi vi lavede personlige fejl. Jeg synes dog, at Qarabag var et bedre organisere­t hold rent defensivt end Vardar, men jeg synes også, at vi har alle muligheder.”

Du var med FCK i Champions League i 2013, hvor I var i gruppe med Real Madrid, Juventus og Galatasara­y med et hold, som Ståle siden har sagt ikke var klar. Kan man frygte det samme nu, hvis I kvalificer­er jer?

”Klar eller ikke... Det er svaert at sige. Hvis man når ind i Champions League, så er det fordi, man har fortjent det. Champions League starter også først om en måned, så vi har lidt mere tid. Det ville vaere stort for os alle sammen, hvis det kunne lykkes. Jeg håber, at det på onsdag bliver en lige så god aften, som vi havde sidst mod Vardar. Det ville vaere fantastisk, hvis det kunne lykkes.”

I din første periode i FCK, husker jeg det som om, at du havde en tand mere fart i fødderne og kom forbi folk på kanten, mens det har knebet lidt nu. Hvorfor det? ”Måske er det der, jeg stadig mangler lidt. Det skal nok komme, når der er gået lidt mere tid. Jeg er også lidt aeldre i dag. Jeg ved det ikke. Der findes mere at hente der for mig og for holdet også, synes jeg, og hvis vi kunne blive lidt bedre i sideskifte­ne, ville det også blive lidt nemmere for mig at komme i overlap. Men det er noget, jeg arbejder med, at komme endnu mere frem i banen.”

”Det har vaeret en svaer start for os. Vi har spillet tre uafgjorte kampe i Parken i Superligae­n, men det er bare at kaempe videre. Det bliver ikke en nem saeson for os i år, men sådan er det i livet og i fodbolden. Der bliver store udfordring­er for os som hold og som enkeltspil­lere.”

”Men jeg føler, at jeg er på vej opad, så det er bare at køre på, så skal det nok blive endnu bedre.”

 ??  ?? Pierre Bengtsson har blikket på bolden i naerkamp med målscorer Mahir Madatov.
Foto: Resul Rehimov/ Ritzau Foto
Pierre Bengtsson har blikket på bolden i naerkamp med målscorer Mahir Madatov. Foto: Resul Rehimov/ Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark