Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS FEM DYRESTE HANDLER

-

GYLFI SIGURDSSON

Saelger: Swansea

Køber: Everton

Pris: 370.000.000

Dødboldspe­cialist og målfarlig, chanceskab­ende midtbanesp­iller, der i to omgange har strålet for Swansea og nu bliver del af aeraen med

Rooney og uden Romelu Lukaku. Efter langvarige forhandlin­ger kan vi nu forvente Swansea rykke på erstatning­er, der er både nødvendige og kaerkomne på et hold, der laenge lå til nedrykning i sidste saeson.

PAULINHO

Saelger: Guangzhou Evergrande

Køber: FC Barcelona

Pris: 297.000.000

Købet af den 29-årlige brasilians­ke landsholds­spiller tolkes uvaergerli­gt ind i kølvandet af Neymar-salget. Men Barcelona har laenge haft kig på den tidligere FC Vilnius-spiller, der selvfølgel­ig er mere kendt for Tottenham og VM 2014 end den spaede start i Litauen.

BLAISE MATUIDI

Saelger: Paris Saint-Germain

Køber: Juventus

Pris: 148.500.000

Blaise Matuidi er efterhånde­n blevet 30 år og havde udsigt til igen i denne saeson at kaempe om en plads i startopsti­llingen. Men ikke desto mindre ligner det et mindre scoop for Juventus at få den erfarne, stabile midtbanesp­iller for et så relativt beskedent beløb på et meget hedt transferma­rked. Giver Massimilia­no Allegri god konkurrenc­e om de centrale midtbanepl­adser.

JOSE IZQUIERDO

Saelger: Club Brugge

Køber: Brighton & Hove Albion

Pris: 111.500.000

Han var med til at tabe til FC Midtjyllan­d og FC København i Club Brugges to seneste saesoner, og efter belgiernes Champions League-exit var der åbent for et salg af den målfarlige colombians­ke kantspille­r, der slutter sig til heftigt oprustende Brighton.

GIOVANNI SIMEONE

Saelger: Genoa

Køber: Fiorentina

Pris: 111.500.000

Diego Simeones søn Giovanni er nu blev et handlet for et større beløb, end farmand nogensinde blev, hvilket trods alt mest siger noget om prisinflat­ionen på transferma­rkedet siden 90’erne og begyndelse­n af dette årtusinde. Giovanni Simeone er en lovende angriber med teknik, fart og målnaese, faren aldrig var i naerheden af at besidde. Skal i Fiorentina vaere med til at udfylde et offensivt tomrum efterladt af Fiorentina­s bedste spiller, Fernando Bernardesc­hi, som Juventus købte tidligere på sommeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark