Ekstra Bladet - Tipsbladet

RAVEL MORRISON IGEN-IGEN

-

Et af sommervind­uets mest opsigtsvae­kkende skift stod engelske Ravel Morrison for. Det var ikke uventet, at han rejste til en ny klub, for det gør han tit, og hans situation i Lazio var uholdbar. Det maerkvaerd­ige var, at den nye klub lå i Mexico.

Ravel Morrison er fast gaest i Tipsbladet­s spalter, når vi efter afslutning­en på hvert vinduet gennemgår de mest kuriøse handler. Senest skrev vi i februar om, at han efter halvandet års fiasko i Lazio var blevet lejet ud til Queens Park Rangers.

”Jeg elsker at give chancen til spillere, jeg tror på, og det er tilfaeldet med Ravel,” sagde QPR-manager Ian Holloway – hvorefter lejesvende­n spillede fem kampe hele foråret, én af dem fra start.

Queens Park Rangers var ikke interesser­et i at tilknytte Morrison permanent, mens Lazio heller ikke havde det store at bruge ham til, så nu er han blevet lejet endnu engang. Morrison, der aldrig faldt til i Italien og blandt andet blev kritiseret for ikke at laere sproget, spiller nu for Atlas i Guadalajar­a, Mexico.

Og mexicanern­e er opmaerksom­me på, at Morrison har en blakket fortid. Vicepraesi­dent Alberto de la Torre har erklaeret, at englaender­en er blevet advaret om, at han ryger hjem, hvis han ikke opfører sig ordentligt, men at man håber, han kan blive et aktiv.

”Hans sportslige kvaliteter er ikke til diskussion. Alle hans problemer opstod, da han var ganske ung. Der er blevet talt med ham, og han er en knaegt, der ønsker revanche, og som har kvaliteten til at skille sig ud,” har De la Torre udtalt ifølge avisen Record.

Efteråret vil vise, om det bliver i Mexico, Ravel Morrisons store potentiale endelig bliver forløst. Ellers møder vi ham nok som en transfersk­aebne igen til januar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark