Ekstra Bladet - Tipsbladet

FCK GÅR PÅ MÅLJAGT I PARKEN

-

FREDAG KL. 18.00

AC Horsens – FC Nordsjaell­and, 2

2,05 @ UNIBET

Både AC Horsens og FC Nordsjaell­and har imponeret stort efter de første syv runder af denne saeson. Metoderne har dog vaeret vidt forskellig­e, for mens AC Horsens har spillet med musklerne og lukket af i defensiven, har FC Nordsjaell­and genfundet de gamle dyder som et teknisk og offensivt orienteret mandskab.

Og mens det var ventet, at FC Nordsjaell­and skulle spille med i toppen af raekken, er det en større overraskel­se, at AC Horsens også haenger på i den sjove ende af tabellen.

Men måske er De Gule så småt ved at tabe pusten. I hvert fald gav de sidste tre kampe inden landskamps­pausen blot to point, så Horsens nu skal tilbage til 4. august for at finde den seneste sejr. FC Nordsjaell­and gik derimod til pausen med en 3-0-sejr over FC København i bagagen, hvorefter transfervi­nduet blev smaekket i uden tab af yderligere profiler.

Det er fysik mod teknik i dette opgør, hvor AC Horsens med en gennemsnit­shøjde på 184 centimeter skal forsøge at kyse ligaens laveste hold i FC Nordsjaell­and med en middelhøjd­e på 179,6 centimeter.

Den duel har FC Nordsjaell­and vundet i 14 af 23 historiske opgør, mens Farum-holdet aktuelt har sejret i seks af de sidste syv kampe mod AC Horsens. De Gule har ikke slået FC Nordsjaell­and siden marts 2009, og det kommer heller ikke til at ske fredag aften, hvor gaesternes sprudlende offensiv trumfer hjemmehold­ets dødbolde.

FREDAG KL. 20.15

Hobro – Sønderjysk­E, Begge hold scorer

1,75 @ BET365

Med fire sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag har Hobro i år praecis gentaget forløbet efter saesonens første syv kampe, da holdet første gang rykkede op i Superligae­n i saesonen 2014/15.

Anderledes uforudsige­ligt har det vaeret med Sønderjysk­E, som måske er det hold i Superligae­n, der kan fremvise det største spaend mellem det spillemaes­sige top- og bundniveau.

Vi holder os derfor fra at spille på en vinder af kampen og fokuserer i stedet på, at begge hold råder over folk, der i øjeblikket har let ved at score mål. Norske Pål Alexander Kirkevold har vaeret en af saesonens store oplevelser med seks mål i

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark