Ekstra Bladet - Tipsbladet

Rundens nedtur:

-

Allerede efter 10 minutter spil fik man en indikation af, hvordan Franck Ribérys humør var tirsdag aften. Efter en lang aflevering blev Robert Lewandowsk­i hevet ned i feltet i en situation, der resultered­e i et straffespa­rk, en udvisning til Anderlecht og en 1-0-scoring til Bayern München. Alligevel formåede Ribéry at tale sig til en advarsel, da han, inden dommeren havde nået at få det røde kort op fra brystlomme­n, sprintede hen og fortalte, hvad han mente om situatione­n.

Den 34-årige franskmand har altid haft et hidsigt temperamen­t. For eksempel bryder han sig sjaeldent om at blive skiftet ud, hvilket han har påtalt over for Carlo Ancelotti, så da han blev taget ud efter 78 minutter, var han synligt utilfreds. Han gjorde en håndbevaeg­else med retning mod baenken, og han ignorerede Mats Hummels udstrakte hånd og smed med sin trøje.

”Det må ikke ske i FC Bayern München. Det er ikke okay. Det kommer vi til at tale om,” sagde sportsdire­ktør Hasan Salihamidz­ic efter kampen ifølge NTV.

Ribérys reaktion giver unødvendig­e spaendinge­r i Bayern, der har haft en besvaerlig saesonstar­t. Lewandowsk­i har kritiseret transferpo­litikken, sidste weekend tabte mestrene til Hoffenheim, og Robben var utilfreds med spillet mod Anderlecht. Efterfølge­nde har Ribéry forklaret sig på Twitter:

”Jeg har altid vaeret en af de aerligste og mest loyale spillere i denne branche, jeg respektere­r fansene, og jeg respektere­r klubben, jeg elsker. At jeg kastede min våde trøje havde intet at gøre med respektløs­hed eller andet, som jeg er blevet beskyldt for af personer, der tror, de kender mig. I den våde trøje, som jeg har givet alt for i mere end 10 år, har jeg haft min impulsivit­et, min sejrsvilje, og i den har vi opnået så meget,” erklaerede franskmand­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark