Ekstra Bladet - Tipsbladet

FC KØBENHAVN SKAL PRAESTERE PÅ UDEBANE

-

Også Ståle Solbakkens eget hold skal i aktion i Europa League i naeste uge. Efter 0-0 i åbningskam­pen mod Lokomotiv Moskva rejser FC København til Transnistr­ien for at møde FC Sheriff i Tiraspol.

”Vi kender Sheriff lidt, for vi så dem i to kampe mod Qarabag i Champions League-kvalifikat­ionen. Det er et meget østeuropae­isk hold. De er gode til at spille kontra, og de har gode individual­ister. Det er et miks af Vardar og Qarabag. De er svaere at laese,” siger Ståle Solbakken.

I forbindels­e med kampen mod russerne i Parken, sagde FCK-traeneren, at nu handlede det om at praestere på udebane. De kommende to runder mod FC Sheriff og FC Fastav Zlín bliver afgørende for muligheden for at kvalificer­e sig til knockoutfa­sen.

”Vi tog et point mod Lokomotiv Moskva, og nu har vi to udekampe i traek. Sandsynlig­vis går vi videre, hvis vi er bedre end Sheriff og Zlin indbyrdes. Får vi en udebanesej­r, er meget gjort mod ét af holdene. Så har vi et godt udgangspun­kt,” siger Ståle Solbakken om en pulje, der foreløbig er helt lige, efter begge opgør i 1. runde sluttede 0-0.

”Lokomotiv Moskva er nok det bedste hold. De er favoritter, og de bliver svaere at slå. Samtidig tror jeg, at hvis ét af de andre hold formår at få en sejr på udebane, er det godt på vej.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark