Ekstra Bladet - Tipsbladet

MARADONA KOM GODT FRA LAND

-

Isidste uges udgave af Tipsbladet fortalte vi historien om Diego Maradonas bemaerkels­esvaerdige projekt i det lille emirat Fujairah, der ligger i skyggen af verdensber­ømte Dubai og Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater. Maradona er den niende cheftraene­r i den ambitiøse klub Al-Fujairah, der skal gøre emiratet af samme navn mere kendt, et projekt den ekstremt berejste brasilians­ke traener Paulo Campos i 2012 var den første til at begynde på.

”Jeg har ikke aendret mig som person. Men her har jeg mødt gode mennesker, som har behandlet mig virkelig godt. Jeg har nydt årene her med min familie og arbejdet for emiratet og som sportsamba­ssadør. Jeg er tilfreds. Nu kom denne udfordring med Fujairah, og den går jeg til med stor seriøsitet,” sagde Diego Maradona til Tipsbladet i det første interview, argentiner­en har givet, siden han blev cheftraene­r for klubben i maj.

Fredag var Al-Fujairah så i aktion i Presidents Cup, og det blev til en 3-0 sejr ude over AlUrooba, en anden klub fra naestbedst­e raekke i emiraterne.

I raekken af tidligere traenere i klubben finder man desuden den egyptiske legende Hassan Shehata, der vandt de afrikanske mesterskab­er tre gange med Egypten, to af gangene med Mohamed Zidan på holdet.

Ivan Hašek, profil på Tjekkoslov­akiets sidste landshold, var traener fra 2014 til 2016, mens Maradona overtog jobbet fra den tidligere egyptiske landsholds­spiller Tarek Mostafa. (tbt)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark