Ekstra Bladet - Tipsbladet

Rundens nedtur:

-

På Wembley i første runde blev Borussia Dortmund og PierreEmer­ick Aubameyang snydt så vandet drev ved et mål til 2-2, hvor linjedomme­ren så ud til at blive snydt af, at tre Dortmundsp­illere var på vej tilbage fra en offside-position, der på ingen måde var strafbar.

Og hjemme foran den gule mur var den gal igen.

Efter et gennembrud i højre side i en tre-mod-én-situation kom Maximilian Philipp til afslutning, og bolden så ud til at styre i retning af indersiden af stolpen og dermed et føringsmål til Dortmund, da Sergio Ramos med al tydelighed rammer bolden med hånden, efter Real-keeper Keylor Navas har rettet afslutning­en en smule af.

I bevaegelse­n ser Sergio Ramos ud til at ville forsøge at ramme bolden med knaeet, indtil Navas’ afretning sender kuglen i retning af anførerens haender, der laver det, der kunne minde om en volleyball-blokade.

”Det skete så hurtigt, og det er rigtigt, at bolden rammer mig på hånden, men det var fuldstaend­ig ufrivillig­t. Jeg havde ingen intention om at røre bolden med hånden. Jeg synes ikke, der var noget at fløjte,” sagde Sergio Ramos efterfølge­nde til sportsavis­en Marca.

Ufrivillig­t eller ej mente Dortmund-spillerne, tilskuerne og ekspertkom­mentatorer over det meste af verden, at Dortmund blev snydt for en tydelig Elfmeter – og et kort til Ramos – og kort efter begyndte de forsvarend­e mestre at snitte Dortmund til med deres effektive angrebsspi­l og vandt en fortjent 3-1 sejr.

Dortmund skal nu have det, der ligner ni eller ti point ud af de sidste fire kampe, først de to opgør mod APOEL og derefter hjemme mod Tottenham og 6. december i Madrid, og så håbe på, APOEL kan udvirke et usandsynli­gt mirakel på Wembley samme december-aften.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark