Ekstra Bladet - Tipsbladet

TEKST: JØRN JUEL

KAMPDAG LØRDAG 30. SEPTEMBER – SPILSTOP LØRDAG KL. 15.55

-

1 MANCHESTER U - CRYSTAL P England Premier League kl. 16.00

Managerski­ftet gav med det samme pote for Palace med en kneben sejr i Ligacuppen over Huddersfie­ld, men jeg skal da lige love for de blev revet midt over med 0-5 hos Manchester C i lørdags. Så nogen større vending var der ikke tale om. Nu skal de på en naesten lige så svaer opgave mod det andet Manchester­hold, og hvorfor skal man tro på dem nu?

2 BOURNEMOUT­H - LEICESTER England Premier League kl. 16.00

Nu skal der snart lidt flere point på tavlen for begge mandskaber, hvis ikke det skal blive til en saeson i bunden af raekken. Nerverne kommer derfor til at sidde uden på tøjet, og angsten for at tabe er måske større end viljen til at vinde. Meget åben kamp, hvor alle tegn skal bruges.

3 STOKE - SOUTHAMPTO­N England Premier League kl. 16.00

Stoke har en resultatma­essig krise og er uden sejr i 5 kampe, og det var en skuffelse at de på den normalt staerke hjemmebane ikke kunne byde Chelsea mere modstand. Southampto­n har endnu ikke tabt ude, men har kun mødt to af raekkens svageste mandskaber. Hjemmehold­et må vaere smådespera­te efter en sejr og 1-tallet kommer først.

4 WEST BROMWICH - WATFORD England Premier League kl. 16.00

Watford har gjort rent bord i de foreløbig 3 udekampe, og sådan en stime bliver nok snart brudt. West Bromwich har vel ikke ligefrem imponeret, og 2 gange uafgjort hjemme mod henholdsvi­s Stoke og West Ham skraemmer naeppe kommende modstander­e. Vi kommer ikke udenom at tage den 3. helgarderi­ng i brug.

5 WEST HAM - SWANSEA England Premier League kl. 16.00

Hjemmehold­et er så småt ved at komme op i omdrejning­er, og det var ikke langt fra de fik vendt 0-3 mod Tottenham til et point, og inden da havde de 3 kampe uden nederlag i alle turneringe­r. Swansea har meget atypisk for dem gjort det bedre ude end hjemme, men jeg har svaert ved at se dem få mere end et enkelt point med hjem fra London.

6 ASTON VILLA - BOLTON England Championsh­ip kl. 16.00

Gaesterne er helt til rotterne, og ligner allerede nu en stensikker nedrykker. 6 nederlag i traek i ligaen med målscoren 1-15 taler sit tydelige sprog. Aston Villa er støt og sikkert på vej mod topstriden og har 3-3-0 i de sidste 6 kampe i Championsh­ip. Alt peger mod en sikker hjemmesejr.

7 BURTON - WOLVERHAMP­TON England Championsh­ip kl. 16.00 Ikke ret meget taler for hjemmesejr­en her. Wolverhamp­ton har kun tabt en af saesonens 9 kampe, og Burton så skidt ud i 0- 4 hjemmenede­rlaget til Aston Villa i tirsdags. Men går man saesonens resultater efter i sømmene, så gør Burton det normalt fortrinlig­t hjemme, så der kan sagtens lure en overraskel­se her.

8 CARDIFF - DERBY England Championsh­ip kl. 16.00

Bedst som man troede på en formnedgan­g hos Cardif slår de til med to flotte sejre ude mod Sunderland og senest 3-1 hjemme over et af de andre tophold Leeds. Derby kan på den anden side slet ikke få tingene til at fungere og har ikke vundet i de sidste 3 ligakampe mod middelmådi­g modstand. Kapacitete­n er trods alt så stor, at jeg ikke helt tør se bort fra de får point i Wales.

9 HULL - BIRMINGHAM England Championsh­ip kl. 16.00

To af raekkens mest formsvage mandskaber. Det kører slet ikke for Hull, og når man så også begynder at tabe hjemmekamp­e som senest mod Preston er den da helt gal! Birmingham får måske en nytaending af managerski­ftet, og 1-1 ude mod Derby var da en god begyndelse. Der skal en helgarderi­ng til.

10 MIDDLESBRO­UGH - BRENTFORD England Championsh­ip kl. 16.00

Hjemmenede­rlaget tirsdag til formstaerk­e Norwich var noget af et tilbagesla­g for opryknings­favoritten Middlesbro­ugh, så det er med at komme op på hesten igen mod Brentford, der ellers så småt er begyndt at røre på sig i tabellen. Et taendt Middlesbro­ugh smider ikke point to kampe i traek.

11 NOTTINGHAM F - SHEFFIELD U England Championsh­ip kl. 16.00

Sheffield U imponerede ved at straffe alle modstander­nes fejl i en af saesonens vigtigste kampe mod bysbørnene Wednesday. Nottingham F er (som ventet) faldet tilbage i tabellen, og det var da også svaert at se dem fastholde topplaceri­ngen med det nuvaerende spillermat­eriale. Pudsigt nok har ingen af holdene prøvet at spille uafgjort i denne saeson, så hvorfor ikke satse på det fortsaette­r?

12 PRESTON - SUNDERLAND England Championsh­ip kl. 16.00

Kan man forestille sig at Sunderland suser direkte ned i League 1 efter denne saeson? Lige nu kunne det se sådan ud. Forsvaret er hullet som en si, og intet vil tilsynelad­ende lykkes for dem. Preston gør det fremragend­e. Faktisk langt over forventnin­g og taber ikke her. 13 HOBRO - OB Danmark Superligae­n kl. 16.00 Hobro spillede lige op med Brøndby i store dele af søndagens opgør, men måtte alligevel inkassere saesonens første hjemmebane­nederlag. Det skal selvfølgel­ig revanchere­s mod OB, men det bliver ikke nemt, da fynboerne kommer fra en succesople­velse med storsejren over Randers.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark