Ekstra Bladet - Tipsbladet

ANKERSEN TAEVEDE ANKERSEN I PARKEN

- TEKST: SEBASTIAN STANBURY @SebStanbur­y

AGF's Jakob Ankersen spillede søndag på kanten overfor brormand Peter Ankersen, der er back hos FC København. Det var Ankersen-brødrenes anden kamp mod hinanden, den første var tilbage i 2011, hvor Peter Ankersen var et smut i Vejle og tabte 1-2 i Esbjerg.

”Det er selvfølgel­ig en speciel kamp, men vi har ikke snakket om det. Jeg tror sgu, det er større for dem, der kigger på. For mig er det en kamp som alle andre, bare med Peter som modstander. Jeg taenker ikke så meget over det nu. Vi koger nok lidt suppe på det efter kampen, men så stort er det ikke for mig, hvis jeg skal vaere helt aerlig,” sagde Jakob Ankersen i Tipsbladet sidste fredag.

”Det havde måske vaeret sjovere, hvis vi yngre, men vi er begge kommet i en alder, hvor det ikke er sådan. Det bliver ikke sådan noget barnligt noget.”

Jakob Ankersen havde da heller ikke megen håneret efter søndagens opgør i Parken.

AGF'erne var sure over et straffespa­rk til FC København, som de langsomme gengivelse­r viste var dømt fejlagtigt, men med mindre man var meget hvid i hjertet, havde de århusiansk­e gaester ikke meget at beklage sig over efter turen i Parken. JAKOB ANKERSEN TIL ÅRHUS

FCK braendte straffespa­rket, men senere i halvleg gjorde Matic det til 1-0 på en nedfaldsbo­ld, hvorefter Peter Ankersen var en af arkitekter­ne bag 2-0 ved Benjamin Verbic, hvor AGF's forsvar igen ikke så synderligt dirkefrit ud.

Jakob Ankersen blev taget ud efter 62 minutter, og umiddelbar­t efter ved 3-0 AGF'erens kolleger på midtbanen at følge Benjamin Verbic med ned i feltet ved et indlaeg fra Nicolai Boilesen. 4-0 kom efter en flot dribletur af Rasmus Falk, der var i hopla kampen igennem og ved scoringen satte Daniel A. Pedersen helt af med en stopfinte.

AGF'erne har halvvejs i grundspill­et seks point op til AC Horsens på sjetteplad­sen og et tilsvarend­e forspring på Randers FC, der ligger nummer 14 og sidst i raekken.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark