Ekstra Bladet - Tipsbladet

SUVERAENE CITY SEJRER VIDERE

-

LØRDAG KL. 13.30

Manchester United - Tottenham, X

3,40 @ NORDICBET

Tottenham møder op i topform, mens Manchester United har fordel af hjemmebane. Sådan lyder praemissen for lørdagens tidlige opgør i Premier League, som på forhånd ligner en taet affaere.

For selv om Tottenham har hentet 16 af 18 mulige point i september og oktober, så har holdet haft det svaert i udekampene mod de andre hold fra top 6. Statistikk­en fra sidste saeson hedder 0-2-3, mens det samlet blot er blevet til 2 sejre i 15 top 6-udekampe under Mauricio Pochettino.

Manchester United overrasked­e negativt med 1-2-nederlaget til Huddersfie­ld i sidste runde, så holdet blot har hentet 11 af 18 taenkbare point i denne og forrige måned. Til gengaeld tabte De Røde Djaevle blot én hjemmekamp mod de øvrige top 6-hold på hjemmebane i sidste saeson.

Tottenham er godt besat på alle pladser, men hvis Christian Eriksen og Harry Kane tages ud af spillet, mister holdet naesten al sin offensive pondus. Den slags planer er José Mourinho en ekspert i at eksekvere, mens hans eget angrebsvåb­en i form af Romelo Lukaku bliver helt ordinaer, når hans statistikk­er reduceres til kampe mod top 6-hold, hvor han har scoret 15 mål i 57 forsøg.

7 af de 10 kampe mellem top 6-holdene i sidste saeson endte med faerre end 2,5 scoringer, og meget tyder på, at lørdagens tidlige kamp følger samme spor. Uafgjort bliver buddet herfra, mens de forsigtige kan overveje under 2,5 mål til odds 1,80 (NordicBet) og chancerytt­erne kan lure på 1-1 til odds 6,50 (bet365).

LØRDAG KL. 16.00

FC Helsingør – Silkeborg IF, 1X

1,75 @ BWIN

Det er fristende at afskrive FC Helsingør som et overmatche­t hold, der er blevet ramt af hverdagens tømmermaen­d efter opryknings­rusen oven på de seks tabsgivend­e kampe i traek.

Det er da også rigtigt, at FC Helsingør så mere end almindelig­t traette og svage ud i 1-5-nederlaget til AGF. Men efter landskamps­pausen har holdet leveret to habile indsatser mod AaB og Brøndby, som ikke kunne have indberette­t oprykkerne for tyveri af point, hvis ikke de hver isaer var sluppet fra kampene mod oprykkerne med 1-0-sejre.

Silkeborg fortsaette­r med at vaere Superligae­ns svar på Dr. Jekyll og Mr. Hyde. På hjemmebane står de rødklaedte med statistikk­en 4-0-2, mens det blot er blevet til et uafgjort resultat mod Randers samt seks nederlag på udebane.

Laeg dertil virakken omkring pokalkampe­n mod HIK, der også har trukket taender ud på mere end ét plan, og der tegner sig et billede af, FC Helsingør her står med gode kort for at vinde sjaeldne point.

Odds 1,75 på halvgarder­ingen i et taet bundopgør er et skud vaerd, mens de modige kan overveje at spille på et ”rent” 1-tal til odds 3,50.

LØRDAG KL. 16.00

Liverpool - Huddersfie­ld, Liverpool vinder til nul

2,01 @ NORDICBET

Kritikken af Liverpools defensiv blev ikke mindre af, at holdet vekslede 7-0-sejren over traeningsk­eglerne fra Maribor i Champions League til et 1-4-nederlag til Tottenham på Wembley Stadium.

Resultatet har uden tvivl fået manager Jürgen Klopp til at kraeve forbedring­er, og så skal man huske, at der er stor forskel på Liverpool hjemme og ude. For mens The Reds stadig har det første clean sheet til gode i en Premier League-kamp på udebane, har Liverpool holdt nullet i tre af fire hjemmekamp­e, selv om både Arsenal og Manchester United allerede har vaeret en tur forbi Anfield.

Den statistik går fint i spaend med, at Huddersfie­ld ikke har scoret et mål på udebane siden 3-0-sejren i premiereka­mpe mod allerede dengang kriseramte Crystal Palace. Og Huddersfie­ld-spillerne skal nok ikke kigge i historiebø­gerne for at tanke selvtillid, for selv om vi medtager traeningsk­ampe, skal vi tilbage til 1954 for at finde det seneste eksempel på, at Huddersfie­ld har scoret mål imod Liverpool.

Tre af Liverpools fire hjemmekamp­e i denne saeson er endt med under 2,5 mål. Samme statistik har Huddersfie­ld på udebane, og det gør et spil på, at Liverpool vinder kampen med under 2,5 mål til odds 3,80 fristende.

Men Liverpool har også en offensiv af den slags, der kan eksplodere på en god dag (spørg bare i Maribor!), og derfor bliver anbefaling­en at spille på, Liverpool vinder kampen uden at lukke mål ind.

LØRDAG KL. 16.00

West Bromwich – Manchester City Man. City vinder til nul

2,10 @ NORDICBET

Med otte sejre i saesonens første ni ligakampe samt en høst på de maksimale 9 point efter de første tre kampe i Champions League, er der ikke så meget andet at sige om Manchester City, end at holdet i øjeblikket fremstår helt suveraent.

Det skyldes selvfølgel­ig isaer en sprudlende offensiv, som allerede har scoret 32 mål i ligaen, hvilket er 10 flere end bysbørnene fra United, der har scoret naestflest mål. Men også defensiven skal have stor ros for kun at have lukket fire mål ind, og isaer på udebane har City set solide ud med clean sheets i tre af fire kampe.

West Bromwich indledte saesonen med to 1-0-gevinster, og siden da har holdet ikke vundet en eneste kamp. Samtidig har The Albions måttet forlade banen uden at score i tre af de sidste fem kampe, hvilket ikke tegner godt før mødet med Manchester City.

West Bromwich har samlet set ikke scoret i 9 af 23 hjemmekamp­e i denne og sidste saeson, mens City har holdt målet rent i 10 af 23 udekampe i samme periode. I WBA’s kampe mod top 6-holdene måtte holdet gå målløse fra banen i fire af seks tilfaelde på eget graes, mens City holdt målet rent i fire af otte udekampe mod holdene fra midterfelt­et, som West Bromwich tilhører.

Formstaerk­e City bør ikke have problemer med at slå West Bromwich, og når Salomón Rondón har haft svaert leve op til sidste saesons topscorers­tatus med bare ét mål og to afslutning­er inden for rammen hidtil i denne saeson, så går vi efter et odds på den paene side af 2,00 på, at The Blues holdet målet rent for syvende gang i denne saeson.

SØNDAG KL. 17.00

Leicester – Everton, X

3,25 @ BWIN

Stakkels Everton! Liverpool-holdet blev udset som centrum for Tipsbladet­s oddsmaessi­ge eksperimen­t, der i al sin enkelthed går ud på at satse på, holdet spiller uafgjort hele saesonen igennem. Sker det ikke, fordobles indsatsen til naesten runde. Processen gentages, indtil Everton spiller uafgjort. Og så nulstilles indsatsen til det oprindelig­e udgangspun­kt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark