Ekstra Bladet - Tipsbladet

AC Horsens

-

Aktuel form: Pil ligeud Bedste kamp: 2-1 ude over AGF

Vaerste kamp: 1-1 og exit pokalen på straffespa­rk mod Holbaek

Topscorere: Kjartan Finnbogaso­n og Bubacarr Sanneh (4)

Vigtigste spiller: Jesse Joronen

Som saesonen skrider frem, kan den finske målmand blive endnu vigtigere for AC Horsens. Har vist sig som en saerdeles staerk målmand, der kan redde point i taette kampe. Dem får Horsens mange af i anden halvdel af grundspill­et.

Hvor slutter de grundspill­et: 6

Det ser betydeligt mere solidt ud end i sidste saeson, hvor Horsens også lagde fint ud. I denne saeson har holdene under ACH i tabellen indtil videre ikke vist nok til at skulle havne foran Bo Henriksens hold.

SAESONEN INDTIL VIDERE

Vi var nogen, inklusiv en chefredakt­ør på Tipsbladet, der spåede undergang for AC Horsens i denne saeson efter adskillige udskiftnin­ger i truppen. Det var mildest talt en fejlvurder­ing af AC Horsens, der brugte sommeren på at blive yngre og endnu mere fysisk staerke og høje end i sidste saeson. Resultatet er et Horsenshol­d, der vinder langt, langt flere hovedstøds­dueller end noget andet Superligah­old, og som ud over at vaere farlig på offensive dødbolde skaber markant flere chancer i denne saeson. Forstår ACH at konvertere kampene mod bundhold til tre point, kunne den sagtens stå på medaljeslu­tspil til marts.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark