Ekstra Bladet - Tipsbladet

FC HELSINGØR

-

Aktuel form: Pil ned

Bedste kamp: 2-1 hjemme over FC Midtjyllan­d

Dårligste kamp 1-5 hjemme mod AGF Topscorer: Andre Riel* (4)

Vigtigste spiller: Christian ”TK” Køhler Spillere som Mads Aaquist og Vito Hammershøy-Mistrati var i sidste saeson med til at få Helsingørs boldbesidd­ende spillestil at fungere. De er vaek nu, men FCNskolede Køhler kan lidt af det samme.

Hvor slutter de grundspill­et: 14 Trods seks nederlag i traek ligger FC Helsingør ikke sidst efter 13 runder, men det kommer oprykkerne til. Profilerne er vaek, nye har endnu ikke taget over, og sejrene er et stykke vaek.

SAESONEN INDTIL VIDERE

Det var fra starten en stor mundfuld for FC Helsingør at skulle Superliga, da oprykninge­n overrasken­de blev en realitet i juni. Det blev vaerre, da det viste sig, at et par af profilerne skiftede på en fri transfer til medoprykke­rne fra Hobro. Og det blev for alvor slemt, da Mads Aaquist og André Riel – de eneste spillere hvis scoringer har sikret helsingora­nerne sejre i denne saeson – også forsvandt. 26. august scorede Riel begge målene i 2-0-sejren over Randers og sikrede en niendeplad­s efter syv runder. Siden har Helsingør ikke fået point.

*André Riel spiller nu i AGF

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark