Ekstra Bladet - Tipsbladet

KLOPP VIPPEDE BILIC UD AF SAEDET

-

Hvor meget af Liverpools defensive problemer er Jürgen Klopps ansvar, og hvor meget ligger på hans hidtil alt andet end imponerend­e forsvarssp­illere? Tipsbladet undersøgte eks-forsvarssp­illeren Klopp og dem, han har sat til at spille forsvar i Liverpool, i sidste uges udgave af denne udgivelse.

Men selvom der stadig er mange Brendan Rodgers-ansaettels­er tilbage i defensiven, var det for en gangs skyld ikke Dejan Lovren og kollegerne, der var på glatis i sidste weekends tur til London.

Den tvivlsomme aere tilfaldt i stedet West Ham med Winston Reid tilbage i forsvarska­eden.

4-1 vandt Liverpool på det tidligere olympiske stadion i det østlige London, og det var syvende gang i saesonen, West Ham lukkede tre eller fire mål ind i en betydende kamp.

”Det er mig, der tager kuglerne. Jeg er ikke i tvivl om, hvorvidt jeg er en staerk person eller ej, men spiller vi godt? Nej, det gør vi ikke,” sagde Bilic efterfølge­nde, hvor han også, med rette, kaldte sine spilleres beslutning­er i kampen for naive.

DMandag havde West Ham-spillerne fri, og det fik manager Bilic også, da West Hams ejere besluttede sig for at fyre kroaten.

Tirsdag morgen blev David Moyes ansat som ny manager på en kontrakt, der løber til udgangen af denne saeson.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark