Ekstra Bladet - Tipsbladet

ET FORTSAT HÅB FOR RANDERS

-

For Kasper Fisker var der selvfølgel­ig ikke nogen tvivl om, at skiftet til Brøndby var et skridt op i karrieren, for forskellen mellem de to klubber er vokset i den tid, han spillede for Randers – fra nummer tre og nummer fire i 2014/15 til nummer to mod en tabt playoff-finale om en europisk plads til FC Midtjyllan­d – og i denne sæson har forskellen aldrig været større med Brøndby på førsteplad­sen og Randers FC som nummer 14 og sidst.

”De har underpræst­eret, men samtidig har de også været uheldige, og de ting kommer tit sammen. Hvis man ikke opsøger heldet, så er man heller ikke heldig. Men jeg følger dem meget, også gennem back stageprogr­ammerne, og jeg har også stadig kon- takt med mange af dem. Og jeg er sikker på, at de nok skal komme væk fra bunden og ikke rykke ned,” siger den tidligere Randersman­d, der som mange andre har fulgt klubben tæt gennem tv-serien på Eurosport.

”Jeg synes sgu, det er meget sjovt, og det er så et af de tiltag, som de har taget for at dele ud af, hvad de er. Det var nok aldrig gået i så stor en klub som Brøndby, men derovre tror jeg, at de har det fint med det. Det er også det, jeg hører fra spillerne, at de har det fint med det,” siger Kasper Fisker.

 ??  ?? Kasper Fisker i Randers-trøjen. Foto: Jens Dresling/Ritzau Foto
Kasper Fisker i Randers-trøjen. Foto: Jens Dresling/Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark