Ekstra Bladet - Tipsbladet

4 Ugens tal

-

Efter Tottenhams 2-0 nederlag på Emirates til Arsenal kunne Times-journalist­en Bill Edgar berette, at Tottenham nu kun havde vundet fire af deres seneste 86 udekampe mod Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Så på den måde fulgte nederlaget bare en trend, der også kostede Tottenham dyrt i sidste saeson, hvor det kun blev til et point i fire udekampe mod de naevnte hold. Og det var skidt, for med bare en sejr over Chelsea i stedet for 1-2 nederlaget og en sejr mod en af de tre andre havde Tottenham faktisk vundet deres første mesterskab siden 1961.

Men Spurs har altså problemer ude mod de store, og det billede holder også, hvis man straekker statistikk­en tilbage til Premier Leagues fødsel i 1992, hvor Tottenham har vundet seks og tabt hele 67 af i alt 102 udekampe mod de fire, inklusiv 0-1 på Old Trafford og 0-2 på Emirates i denne saeson.

Men hvad så med topholdet Manchester City?

De kampe var ikke med i statistikk­en, for her ryger billedet, da Spurs i Premier Leagues historie har vundet ni af 19 udekampe mod den lyseblå Manchester-klub. Så Tottenham kan da hente lidt optimisme i, at deres naeste store opgør i top seks-tvekampen er netop på Etihad Stadium den 16. december. På den anden side er City måske staerkere end nogensinde før, så... (pyndten)

 ?? Foto: Kirsty Wiggleswor­th/Ritzau Foto ??
Foto: Kirsty Wiggleswor­th/Ritzau Foto
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark