Ekstra Bladet - Tipsbladet

HEKSENE KAGLER STADIG

- TEKST: THOMAS PYNDT

Det er heksenes skyld. Det er i hvert fald dem, Benevento-praesident Oreste Vigorito har givet ansvaret for, at hans klub endnu ikke har fået point i Serie A, som Tipsbladet kunne fortaelle om i fredags. Og praesident­en fik i denne uge yderligere skyts til sin teori om, at byen Beneventos historiske ry som et sted med taette bånd til overnaturl­ige kraefter smitter negativt af på hans fodboldhol­d. Mandag aften tabte holdet igen, denne gang 1-0 til Atalanta der havde Andreas Cornelius med fra start, men ikke på scoringsta­vlen. Han havde et hovedstød lige over mål og var taet på at styre et fladt indlaeg i mål, men han blev skiftet ud efter en time. I stedet scorede Bryan Cristante sejrsmålet et kvarter før tid med et spark uden for feltet. Dermed er Benevento stadig sidst uden point og nu kun én tabt kamp fra at tangere Serie A’s laengste nederlagss­time, som Brescia

Fstod for i 1995.

Så det ser skidt, men praesident Vigorito har allerede nu erklaeret, at han ikke går på panikindkø­b i januar.

”Benevento vil aldrig kunne beskyldes for ikke at putte haenderne i tegnebogen, men man vinder ikke ved at gøre sådan. Man skal kun bruge penge, hvis man har en tydelig strategi for, hvem man vil købe. Ellers er det bedre at sende pengene til Afrika,” har Vigorito sagt til Tuttomerca­toweb.

Der er aktuelt 10 point op til redning, og Benevento ligger under stregen sammen med medoprykke­rne Span og Verona. Søndag møder bundproppe­n AC Milan og den debuterend­e traener Gennaro Gattuso. (Stan)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark