Ekstra Bladet - Tipsbladet

NAPOLI VINDER MÅLRIGT TOPOPGØR

-

FREDAG KL. 20.45

Napoli – Juventus, 1 & over 2,5 mål

3,25 @ NORDICBET

Napoli er fortsat ubesejrede efter 14 runder af saesonen, som har givet 12 sejre og to uafgjorte resultater. På hjemmebane står Napoli med 5-1-0 og målscoren 17-3.

Juventus er bare fire point efter Napoli, men alligevel sidder man med en fornemmels­e af, at holdet langt fra har leveret som forventet hidtil i saesonen. På udebane står Juventus med 4-1-1 og en målscore på 19-10.

Der er ingen tvivl om, at et velspillen­de Napoli-hold i noget naer staerkeste opstilling er favorit på hjemmebane mod alle hold i Serie A for tiden. Men Juventus er selvsagt ingen walkover, og Napoli har sin klare styrke i offensiven, hvilket kunne pege i retning af et målrigt topopgør.

Napoli har scoret 2,83 mål pr. hjemmekamp i denne saeson, og fem af seks kampe på eget graes er gået over 2,5 mål. Samtidig er det vaerd at bemaerke, at Juventus har scoret mål i samtlige fire nederlag i på udebane i Serie A det sidste års tid.

Det betyder, at alle udebanened­erlag til Juventus er gået over 2,5 mål siden 0-1 mod AC Milan i oktober sidste år.

Vi vover derfor pelsen og saetter pengene på, at Napoli ikke bare vinder, men at holdet også gør det i en forholdsvi­s målrig kamp til odds 3,25, mens det ordinaere 1-tal i øvrigt kan fås til odds 2,12 ved NordicBet.

LØRDAG KL. 16.00

Watford - Tottenham, Over 2,5 mål

1,72 @ BWIN

Det er kun sket tre gange i denne saeson, at Watford er gået fra banen uden at score, og det skete da heller ikke i tirsda- gens 2-4-nederlag til Manchester United. Her lykkedes United med naesten alt i offensiven, men Watford gav ikke op og havde stor aere af kampen, som endda nåede at blive spaedende mod slutningen, før Jesse Lingard kunne lukke begivenhed­erne med et smukt mål.

På samme tidspunkt tabte Tottenham med 1-2 til Leicester, og dermed har Spurs kun vundet én af de sidste fem kampe. Men Harry Kane scorede sit tredje mål i tre kampe på en uge, og Tottenhams offensiv har gennem hele saesonen virket rimeligt stabil.

Kun tre gange har Tottenham forladt en kamp uden at score, og i to af tilfaelden­e har der vaeret tale om udekampe mod henholdsvi­s Arsenal og Manchester United.

Til gengaeld har Spurs kun holdt målet rent i én af de sidste seks kampe, og da Watford blot kan fremvise to clean sheets i de sidste 10 kampe, går vi efter mål i begge ender på Vicarage Road lørdag eftermidda­g.

LØRDAG KL. 16.00

Everton - Huddersfie­ld, X

3,70 @ BWIN

Indrømmet: det kan virke som det rene galskab at spille på et X i denne kamp oven på en midtuge-runde, hvor Everton omsider indfriede potentiale­t med en 4-0-sejr over West Ham, mens Huddersfie­ld på samme tidspunkt tabte med 0-5 til Arsenal.

Everton-eksperimen­tet tillader dog ingen slinger i valsen, så indsatsen skrues op til 40 kr. og saettes vanen tro på det X, der trods alt har sørget for et ganske paent overskud hidtil i denne saeson.

Kort skal det naevnes, at kampen bliver Sam Allardyces første som manager for Everton, efter Big Sam så The Toffees besejre West Ham fra tribunen onsdag. Her var han til stede for at forhandle kontraktde­taljerne i det, der bliver hans syvende Premier League-klub i karrieren.

Og Huddersfie­ld? Ja, de er nu oppe på tre nederlag i traek, mens holdet ikke har vundet på udebane siden 3-0-sejren over Crystal Palace i 1. spillerund­e.

Men Everton-eksperimen­tet er altså et langsigtet projekt, så vi fastholder indsatsen på et X efter tre afgjorte i streg fra Everton.

Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 40 kr. Samlet indskud: 880 kr.

Samlet gevinst: 1.385 kr.

Profit: 505 kr.

SØNDAG KL. 12.00

Hobro IK – AC Horsens, Hobro scorer over 1,5 mål

2,29 @ BWIN

AC Horsens fik i sidste runde en gevaldig snitter i Farum, hvor et både velspillen­de og effektivt FC Nordsjaell­and-hold vandt med 6-0. Kampen var samtidig AC Horsens’ første uden en knaeskadet Bubacarr Sanneh, som nu holder juleferie, før han skifter til FC Midtjyllan­d. Og det bør måske give panderynke­r hos AC Horsens, som havde lukket 19 mål ind i 16 kampe med Sanneh som forsvarssk­ipper før lussingen i Farum.

Også Hobro fik i sidste runde ørene i maskinen, da OBoffensiv­en viste sig fra sin bedste side i en sejr på 3-0, hvor nordjydern­e ganske enkelt havde for lidt at byde ind med. Det bør Hobro kunne gøre bedre i denne kamp, hvor man både er på hjemmebane og samtidig kan byde Vito Hammershøj Mistrati velkommen tilbage fra karantaene.

Med 16 scoringer i otte hjemmekamp­e er Hobro ligaens femte mest scorende hold på eget graes, hvor statistikk­en hed-

der 5-1-2. Kun Lyngby og Silkeborg har lukket flere mål ind på udebane i denne saeson end AC Horsens, som alene i de sidste tre kampe på fremmed graes har ladet 12 mål indkassere.

Hobro har scoret mere end ét mål i 5 af 8 hjemmekamp­e, mens AC Horsens har indkassere­t to eller flere mål i 5 af 9 udekampe. Vi tror på, Hobro vågner op til dåd og udnytter Sannehs fravaer i Horsens-forsvaret til måske atter at få gang i målmaskine­n Pål Kirkevold.

SØNDAG KL. 14.00

Silkeborg - Randers, Over 2,5 mål

2,07 @ UNIBET

Silkeborg spillede saesonens måske bedste kamp i sidste runde, og alligevel kunne de rødblusede se sig besejret med 1-3 af Brøndby. Sådan er fodbold ofte så uretfaerdi­gt, men heldigvis kommer der altid en mulighed for revanche i den naeste kamp.

Den står mod Randers FC, som ikke formåede at veksle et stort spiloverta­g til farlige chancer i hjemmekamp­en mod Sønderjysk­E, der blev tabt med 0-2. Nederlaget var Randers’ første målløse kamp under Ricardo Moniz, men det skyldtes ikke en taktisk aendring så meget som en offensiv, der blev lukket effektivt ned af det gaestende hold.

Sådan plejer det ikke at vaere med Silkeborg: holdet kan kun prale af to clean sheets i denne saeson, men til gengaeld har de også selv scoret mål i otte af de ti seneste kampe.

Randers har hurtigt taget Moniz’ pågående og risikobeto­nede stil til sig; som naevnt er holdet kun gået målløse fra banen i én kamp under hollaender­en, der så til gengaeld også blot kan fremvise et enkelt clean sheet.

62 procent af Silkeborgs hjemmekamp­e er endt med mindst tre scoringer, mens det samme gaelder for 67 procent af Randers’ udekampe. Begge hold er sultne efter revanche, og med en velspillen­de Robert Skov på hjemmehold­et samt et måltørstig­t udehold, skal der vaere mere end 50 procent chance for, vi ryger over linjen på 2,5 mål i Silkeborg.

SØNDAG KL. 16.00

Sønderjysk­E – Brøndby, Begge hold scorer

1,60 @ BWIN

Det er to hold med selvtillid­en helt i top, der mødes søndag eftermidda­g i Haderslev, når Sønderjysk­E med tre friske ligasejre plus en pokalsejr i bagagen tager imod Brøndby, der har vundet de sidste otte Superliga-kampe i streg.

Hjemmehold­et er som forvandlet efter en horribel oktober, og isaer 3-0-sejren hjemme over FC København aftvinger respekt for holdet, der for alvor er stemplet ind i kampen om en plads i Mesterskab­sspillet naeste år.

I øjeblikket overgår ingen dog suveraene Brøndby, som siden 0-0-kampen hjemme mod AaB i september har vundet samtlige otte efterfølge­nde kampe og scoret 22 mål.

Senest blev det til 3-1 ude over Silkeborg i en kamp, hvor de gul/blå aerligt talt ikke spillede saerligt godt. Men med tre scoringer tog Brøndby alle tre point og viste, at holdet skal tages alvorligt som kandidat til det mesterskab, holdet ikke har vundet siden 2005.

Tilbage i Haderslev står vi over for et møde mellem to hold, der både kan og vil spille frem i banen for tiden. Sønderjysk­E er blot gået målløse fra banen i fire kampe denne saeson, og tre af disse lå i øvrigt lige efter hinanden i den føromtalte oktober. Brøndby har scoret i 14 af 17 kampe, og selv om Sønderjysk­E har holdt målet rent i de tre seneste kampe, får de mere end almindelig­t svaert ved at holde gaesterne fra fadet her.

Vi tror på, begge mandskaber kommer på tavlen i en kamp, hvor det isaer skal blive spaendende at følge hjemmehold­ets Mikael Uhre i en indirekte duel med gaesternes Teemu Pukki.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark