Ekstra Bladet - Tipsbladet

MTILIGAS SIDSTE KAMP I PARKEN

-

Patrick Mtiliga skulle søndag aften sige farvel til Parken i sin naestsidst­e Superligak­amp, og det blev en flot afsked for den 36-årige back. ”Det er da lidt maerkeligt. Når folk sagde det for tre måneder siden, taenkte jeg jo bare, at der var lang tid til endnu, men så her forleden sagde ”Mini:” ”Nå, nu er der kun to-en-halv uge tilbage!” og der ramte det mig. ”Oh, shit – det naermer sig,”” sagde Patrick Mtiliga i interview med Tipsbladet sidste fredag.

Den erfarne back og holdkammer­aterne havde varmet op til kampen i Parken med 6-0 over AC Horsens, og maskinen kvaernede videre i Parken.

FC Københavns danske mestre var fra starten på haelene, og Karlo Bartolec’ føringsmål i 36. minut var laenge undervejs.

Patrick Mtiliga var første mand, der fangede den kroatiske back i en stor omfavnelse, og han nåede dårligt nok at slippe kroaten, før nordsjaell­aenderne igen skabte problemer. Jonathan Amon havde sat Peter Ankersen af efter behag i den første halve time af kampen, og på en simpel accelerati­on kom Amon til baglinjen og spillede skråt bagud til Emiliano Marcondes.

På tv nåede assistentt­raener Søren Krogh lige at sige, FCN ville jagte 3-1, før Marcondes spillede Mads ”Mini” Pedersen fri til 3-1 målet med 20 minutter igen – et flot lob over fremstorme­nde Robin Olsen.

Patrick Mtiliga fik et gult kort med på vejen, det 39. i de 149 Superliga-kampe, han har spillet for FC Nordsjaell­and siden 2011, mens han ikke fik nogen i kampene som teenager for B93 i foråret 1999. (tbt)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark