Ekstra Bladet - Tipsbladet

KUN NEDRYKNING­SLOTTERIET KAN REDDE RANDERS

-

Sikke en forskel, 24 måneder kan gøre. Investorgr­uppen bag Tom Vernons Right To Dream-projekt var så taet på en aftale med Randers FC, at den kronjyske klub meldte offentligt ud om forhandlin­gerne. FCN-ejer Allan K. Pedersen endte i stedet som modtager af den britisk-amerikansk­e investorgr­uppes millioner, mens Randers FC trykkede på resetknapp­en og hyrede Michael Gravgaard som direktør for et nyt projekt, der skulle moderniser­e klubben og skubbe den op i Superligae­ns subtop.

I stedet har 2017 vaeret én lang rutsjetur. 32 scoringer og 33 point i 34 Superliga-kampe er det sørgelige facit, og var det ikke for nedrykning­skampene i maj, turde jeg godt dømme Randers FC nede i 1. division, så modløst holdet har virket. Randers’ situation kan minde om Esbjergs for et år siden. Man har en relativt dyr trup, som i Randers’ tilfaelde er endnu svaerere at saelge ud af end den i Esbjerg, og på grund af bundplacer­ingen mangler der adskillige millioner kroner i tv-penge, man havde budgettere­t med. Er cheftraene­ren den rette?

Kan man klare sig uden nye spillere?

Tager bestyrelse­n noget af ansvaret på sig efter nedturen? Randers FC var svineheldi­g med kun at tabe 0-4 hjemme til FC Midtjyllan­d mandag aften. Hvis Randers er lige så usammenhae­ngende og modløs i foråret, kan selv ikke fire nedrykning­skampe med tilfaeldig­heder og held i højsaedet ikke redde hestene fra den anden tur i 1. division på syv år. Chefredakt­ør, Troels Bager Thøgersen

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark