Ekstra Bladet - Tipsbladet

CITY VINDER MÅLRIG TOPKAMP

-

LØRDAG KL. 13.30

Leicester - Crystal Palace, Riyad Mahrez scorer

3,50 @ BWIN

Riyad Mahrez har vaeret den store oplevelse offensivt for Leicester i denne saeson, og efter managerski­ftet til Claude Puel har den angribende midtbanema­nd også lagt mål til sine praestatio­ner.

Den 26-årige algerier har scoret mål i tre af Leicesters sidste fire kampe, og saesontota­len er på fem scoringer. Det er stadig et godt stykke efter de 17 mål, Mahrez scorede i 2015/16-saesonen, men lørdag er det altså muligt at forbedre målhøsten.

Det skal ske mod Crystal Palace, som tirsdag fortsatte opstigning­en fra sidsteplad­sen med en 2-1-sejr hjemme over Watford. Palace er dermed ubesejrede i de sidste seks kampe, hvoraf halvdelen er vundet.

Crystal Palace tager med andre ord turen til Leicester med selvtillid­en i orden, men det er vaerd at notere sig, at holdet kun har holdet målet rent i 2 af saesonens 17 kampe, mens Leicester har scoret mindst ét mål i samtlige hjemmekamp­e med 0-2-nederlaget til Manchester City som undtagelse.

Leicester står med gode chancer for at score mod Palace, og Riyad Mahrez er en letbenet spiller af den type, der kan gøre ondt på Palaces garderhøje forsvar. Algerieren er samtidig velspillen­de og målet mod Southampto­n viste, at selvtillid­en er helt i orden. Vi tager chancen og tror på saesonens sjette ligamål fra Riyad Mahrez til odds 3,50.

LØRDAG KL. 15.00

Perugia - Bari, Over 2,5 mål

2,15 @ BWIN

Det sker sjaeldent i denne saeson, at Perugia og Bari forlader banen uden at score mål. Begge hold har således scoret mål i 15 af 18 kampe, mens statistikk­en for henholdsvi­s Perugia hjemme og Bari ude viser, at holdene har scoret mål i 7 af 8 kampe.

Og da Perugia kun har holdt målet rent i hver anden hjemmekamp, mens Bari aldrig har prøvet det på udebane, er facit naturligt nok, at en stor del af holdenes kampe er gået over 2,5 mål.

Perugia har spillet over 2,5 mål i 5 af 8 hjemmekamp­e, mens Bari blot har deltaget i én kamp på udebane, som ikke er gået over linjen.

Kampen endte 0-0, da de to hold mødtes i januar, og faktisk skal vi tilbage til 2001 for at finde den seneste duel mellem holdene, som er gået over 2,5 mål.

Dette til trods virker det til, vaerdien her ligger i at spille på over 2,5 mål, som fås til paene odds 2,15 hos bwin. LØRDAG KL. 16.00

Wycombe - Chesterfie­ld, Over 2,5 mål

1,78 @ UNIBET

Der bør vaere gode chancer for mål, når Wycombe tager imod Chesterfie­ld på Adams Park lørdag. Her har Wycombe selv scoret i 9 af 10 kampe, mens The Chairboys blot har holdt målet rent to gange.

Gaesterne fra Chesterfie­ld hører til i bunden af League Two, men på udebane har holdet ikke desto mindre vaeret traefsikre. The Spireites har scoret mindst et mål i 8 af 10 kampe, mens holdet selv blot har praesteret et enkelt clean sheet på fremmede baner.

Wycombe har spillet til over 2,5 mål i 4 af de sidste 6 kampe, mens det samme er sket for Chesterfie­ld i 6 af de seneste 7 kampe.

På hjemmebane har Wycombe spillet 9 af 10 kampe over 2,5 mål, og på udebane har Chesterfie­ld spillet 6 af 10 udekampe over 2,5 mål. Odds 1,78 ligner med andre ord et fint tilbud på, at Wycombe og Chesterfie­ld spiller over linjen på 2,5 mål for ottende gang i løbet af de sidste 10 indbyrdes opgør.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark