Ekstra Bladet - Tipsbladet

VEJEN TIL RUSLAND

-

Efter flere forgaeves forsøg var Panama taet på at kvalificer­e sig til VM i Brasilien på bekostning af Mexico, men sejren i den sidste kamp hjemme mod USA glippede, selv om Panama førte 2-1 til det 92. minut, for de tabte alligevel med 2-3.

Det åbnede dog op for et lille håb, da kvalifikat­ionen til VM i Rusland begyndte, og Panama kom da også nemt gennem den første gruppe på bekostning af Jamaica og Haiti men dog med to nederlag til Costa Rica. Slutspille­t mellem de seks sidste lande om tre direkte billetter og en playoff-plads gik til gengaeld hurtigt skaevt, for efter at have vundet 1-0 i Honduras vandt Panama ikke i de seks naeste kampe.

Fire af dem endte dog uafgjort, og med 3-0 hjemme over Trinidad & Tobago blev håbet igen vakt til live igen for straks at blive knust med 0-4 i USA. Så før sidste runde skulle Panama ikke bare besejre Costa Rica hjemme, USA skulle også tabe i Trinidad & Tobago.

Det virkede umuligt, specielt da Costa Rica kom foran i Panama. Men hjemmehold­et kom igen. Udligninge­n af Gabriel Torres var godt nok yderst kontrovers­iel, da bolden aldrig var i naerheden af at krydse mållinjen efter den ramte stolpen, men sejrsmålet til sidst var rent og smukt, og da Trinidad & Tobago sensatione­lt samtidig vandt 2-1, lykkedes det altså denne gang for Panama at gå videre på bekostning af USA.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark