Ekstra Bladet - Tipsbladet

SUNDERLAND KAEMPER STADIG

-

Det blev et forbløffen­de fint nytår for holdene i bunden af The Championsh­ip. I de to kampe omkring årsskiftet fik både Birmingham og Bolton fuldt hus med seks point på kontoen hver, mens Burton hentede fire point. Så selv om Sunderland lukkede 2017 med at vinde 1-0 på City Ground over Nottingham Forest via gaesternes eneste skud på mål, som Aiden McGeady sendte i nettet, røg The Black Cats alligevel ned på sidsteplad­sen i raekken her i starten af det nye år, og det gjorde de igen på grund af deres problemer hjemme på Stadium of Light.

Modstander­en nytårsdag var Barnsley, der blot lå et point foran i tabellen og derfor burde have vaeret en overkommel­ig opgave, men som vi beskrev det i sidste uges udgave af Tipsbladet, har det vaeret meget småt med succeser hjemme på det store stadion, hvor Sunderland holdt en sejrspause på hele 364 dage, før unge Josh Maja blev matchvinde­r i kampen mod Fulham før jul.

Den sejr og managerski­ftet til den tidligere så succesfuld­e walisiske landstraen­er Chris Coleman gav dog en begyndende tro på, at pilene nu igen pegede opad, og efter sejren over Forest stod Sunderland faktisk noteret for syv point i de sidste fire kampe på formbarome­teret. Men det hjalp intet i kampen mod Barnsley, som hovedparte­n af de 28.000 tilskuere forlod med nye skuffelser til samlingen i form af et fortjent 1-0 nederlag, mens Darron Gibson undervejs måtte udgå med lyskeprobl­emer, så Sunderland­s centrale midtbane med ham og Lee Cattermole nu sidder på skadeslist­en.

På lørdag gaelder det lokalbrage­t mod Middlesbro­ugh på udebane i FA Cuppen, mens det ikke tegner meget nemmere i ligaen, hvor naeste opgave for bundproppe­n i Championsh­ip er topholdet Cardiff på udebane. (pyndten)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark